- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.581
Canım benim telefonu bilgisayarı falan bırak dinlen. Sıcak havlu koy ve kremle masaj yap. Geçmezse tabi doğru doktora.Geçmezse doktora gidecegim. Hiç bilmiyorum.. Sıcak havlu koyucam birazdan. Kafamı kaldıramıyorum
Canım benim telefonu bilgisayarı falan bırak dinlen. Sıcak havlu koy ve kremle masaj yap. Geçmezse tabi doğru doktora.
Boynunmu tutuldu gecen benimde oldu çok kötüydü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iki lafın belini kırmaya kafa patlatmaya geldimm
Tutulmadan ziyade fena bi agrı var.. Sol kısımda. Agrı kulagıma kadar vuruyor. Ara ara kulagımda tikanmada var. Boynum mu kulagım mı anlayamadım bi türlü
Hoşgeldın canım. Naber : ) çalısmaya devam mı..
Kremle masaj yapsinlar boynuna annen filan birde bana buz koydu komsumuz ve ağrısını hafifletmisti :) bende sıcak tutuyordum havluyla filan sarmistim eşi doktordu boyun agrilarinda tutulmalarda buz koymayi oneriyormus :) sasirmistim ama olumlu sonuç aldim :)
evet canım pastanedeyim şuan izinliyim , sen nasılsın
Buz torbası koycam en azından sıcaktan iyidir .. : ) teşekkür ederim canım. Sen ne yaptın karar verdin mi ne yapacagına.. :)
Bende iyiyim canım. Kavrul kavrul : ) ne yapıcan turkceli..
Az önce Şakayla sıkıldığımi soyledim vayy görüşürüz dedi mesaj atmadi :) sınav haftasında da oldugu icin hemen soylemiyim diyorum çünkü biliyorum sinava filan calismaz
öyle bir kavruldumki tansiyonum düştü orucumuda bozmak zorunda kaldım sahurda uyanamadım niyetlenememiştim zaten
Aptalın biri kimlik fotokobimi alıp faturalı hat açtıda bana..
Onu kapattırmak istiyorum cezasi varmış ne kadar onu öğrenmeye çalışıyorum .
Çıldırmak üzereyim
Gecmiş olsun kanka dikkat et.. Hangi aptal o. Niye faturalıya gectin ki :)
Az önce Şakayla sıkıldığımi soyledim vayy görüşürüz dedi mesaj atmadi :) sınav haftasında da oldugu icin hemen soylemiyim diyorum çünkü biliyorum sinava filan calismaz
konunu okudum huzurcum ordan değilde burdan yazayım dedim ..
Eğer ki gerçekten sevmediğine inanıyorsan hiç durma bitir bu ilişkiyi.
Ama sıkıldıysan biraz zaman iste onu özlemeye zamanın olsun biranda kestirip atma..
sende dikkat et dexplus kullan bol bol
İsteyerek geçmedim canım , kapattırmaya uğraşıyorum hat bende değil
Kafayı yedim , hat bende olsa kullanıcam ama hattımıda vermiyo
Sıkıldım bunaldim ama alistimda 3.5 sene her zaman her animda yanimdaydi çok iyi birisi beni çok seviyor ama dedigim gibi seni seviyorum cumlesini bile bu aralar soyleyemez oldum icimden soylemek gelmiyor. Gorusmelerimizi kisitlasam bir süre telefonla konusmalarida. Acaba duzelirmiduzelmezsede onuda kandirmis olacam çok kararsizim ama uzak durmak istiyorum biraz
Sıkıldım bunaldim ama alistimda 3.5 sene her zaman her animda yanimdaydi çok iyi birisi beni çok seviyor ama dedigim gibi seni seviyorum cumlesini bile bu aralar soyleyemez oldum icimden soylemek gelmiyor. Gorusmelerimizi kisitlasam bir süre telefonla konusmalarida. Acaba duzelirmiduzelmezsede onuda kandirmis olacam çok kararsizim ama uzak durmak istiyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?