İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Boynunmu tutuldu gecen benimde oldu çok kötüydü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tutulmadan ziyade fena bi agrı var.. Sol kısımda. Agrı kulagıma kadar vuruyor. Ara ara kulagımda tikanmada var. Boynum mu kulagım mı anlayamadım bi türlü

Tutulmadan ziyade fena bi agrı var.. Sol kısımda. Agrı kulagıma kadar vuruyor. Ara ara kulagımda tikanmada var. Boynum mu kulagım mı anlayamadım bi türlü

Kremle masaj yapsinlar boynuna annen filan birde bana buz koydu komsumuz ve ağrısını hafifletmisti :) bende sıcak tutuyordum havluyla filan sarmistim eşi doktordu boyun agrilarinda tutulmalarda buz koymayi oneriyormus :) sasirmistim ama olumlu sonuç aldim :)

Buz torbası koycam en azından sıcaktan iyidir .. : ) teşekkür ederim canım. Sen ne yaptın karar verdin mi ne yapacagına.. :)

Buz torbası koycam en azından sıcaktan iyidir .. : ) teşekkür ederim canım. Sen ne yaptın karar verdin mi ne yapacagına.. :)

Az önce Şakayla sıkıldığımi soyledim vayy görüşürüz dedi mesaj atmadi :) sınav haftasında da oldugu icin hemen soylemiyim diyorum çünkü biliyorum sinava filan calismaz

Bende iyiyim canım. Kavrul kavrul : ) ne yapıcan turkceli..

öyle bir kavruldumki tansiyonum düştü orucumuda bozmak zorunda kaldım sahurda uyanamadım niyetlenememiştim zaten
Aptalın biri kimlik fotokobimi alıp faturalı hat açtıda bana..
Onu kapattırmak istiyorum cezasi varmış ne kadar onu öğrenmeye çalışıyorum .
Çıldırmak üzereyim

Aynen sınavları bittikten sonra konuşmanız daha iyi olur. Baksana şimdiden trip atmış bile.. :)

Gecmiş olsun kanka dikkat et.. Hangi aptal o. Niye faturalıya gectin ki :)

konunu okudum huzurcum ordan değilde burdan yazayım dedim ..
Eğer ki gerçekten sevmediğine inanıyorsan hiç durma bitir bu ilişkiyi.
Ama sıkıldıysan biraz zaman iste onu özlemeye zamanın olsun biranda kestirip atma..

Sıkıldım bunaldim ama alistimda 3.5 sene her zaman her animda yanimdaydi çok iyi birisi beni çok seviyor ama dedigim gibi seni seviyorum cumlesini bile bu aralar soyleyemez oldum icimden soylemek gelmiyor. Gorusmelerimizi kisitlasam bir süre telefonla konusmalarida. Acaba duzelirmi duzelmezsede onuda kandirmis olacam çok kararsizim ama uzak durmak istiyorum biraz

biraz uzaklaş kendini dinlemeye vaktin olsun.
Bazen fazla ilgiden bunalabiliyoruz ne yazıkki .
Onu incitmeden kırmadan bu konuyu konuşabilirsin

Yaz aylarında hemen hemen herkese oluyor bu durum. Belki de cidden can sıkıntısındandır.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…