- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.541
Benim yüzümden dayak yeme tolişim,atlarım önüne kurtarırımm
Yeni üye dediğin 6 aydır falan buradayım yarım yıl. Günün bütün saati burada geçiyor. Insan profili az çok kafanda oturuyor. Zaten dikkat ettiklerim çok az. Görüyorsun, okuyorsun ona göre az çok fikir edinip öyle adım atıyorsun. Özellikle takip ettiğim tabi ki kimse yok gördüklerim mantıklı bulduklarım var. :)hakkaten yakalamışken sorıyım benı ne zamandan beı takıp edıyosun yenı uyesın sonucta ve nerde dıkkatını cektım?
hakkaten yakalamışken sorıyım benı ne zamandan beı takıp edıyosun yenı uyesın sonucta ve nerde dıkkatını cektım?
Kardeş kusura bakma ama oha!Ben evin arkasına bi kız arkadaşımı oyun oynayalım diye cagirir kızın kirpiklerini koparırdımm
Yeni üye dediğin 6 aydır falan buradayım yarım yıl. Günün bütün saati burada geçiyor. Insan profili az çok kafanda oturuyor. Zaten dikkat ettiklerim çok az. Görüyorsun, okuyorsun ona göre az çok fikir edinip öyle adım atıyorsun. Özellikle takip ettiğim tabi ki kimse yok gördüklerim mantıklı bulduklarım var. :)
Kardeş kusura bakma ama oha!
Sen ne yaptın öyle ya?
O kirpik yolda olayı akıllara zarar sen sus senden korkulur.Beni mantıksız buluyoo
hımm oncekı nıckın neydı pekı?bılıyorumdur ben senı o zamanYeni üye dediğin 6 aydır falan buradayım yarım yıl. Günün bütün saati burada geçiyor. Insan profili az çok kafanda oturuyor. Zaten dikkat ettiklerim çok az. Görüyorsun, okuyorsun ona göre az çok fikir edinip öyle adım atıyorsun. Özellikle takip ettiğim tabi ki kimse yok gördüklerim mantıklı bulduklarım var. :)
Dogdugumdan biri jpajpmpmapaq
sıkıntı yok okul yuzunden alıstık fırca yemeyebunyede alıskanlık yapiyi bılıyınmı
Kirpikler eski uzunluğuna kavuştuysa sorun yok. Saç çekilir tamam eyvallah ama kirpik nedir ya?Bunu yaptıgim kişi şuan benim en yakın dostum kankam kardeşim herseyim
Kirpikler eski uzunluğuna kavuştuysa sorun yok. Saç çekilir tamam eyvallah ama kirpik nedir ya?
Es09 ya da Es2709 gibi bir şeydi türet türetebilirsen. :))hımm oncekı nıckın neydı pekı?bılıyorumdur ben senı o zaman
vah vahhhh uzuldum halıne o zaman
Iyi yapıyordun iyi.Seviyo sevmiyo yapıyodum :)
Es09 ya da Es2709 gibi bir şeydi türet türetebilirsen. :))
Yok yavrum ya ama başım bağlı.Poyri evli misin sen :)
Yok yavrum ya ama başım bağlı.
İrkek arkadaşım var irkeeek.Söz nişan falan mı var :) poyrazın gelini ol artık :)
Kirpikler eski uzunluğuna kavuştuysa sorun yok. Saç çekilir tamam eyvallah ama kirpik nedir ya?
Âmin inşallah. Çok sevindim adına, Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok güzel duygular bunlar. :)Diger mesajinı alintıladıgimda cevap yazamıyorumadm. Bunu alintayayım dedim. Maşallah nazar degmesin.. Evlilik yolunda adımlar atarsiniz inşallah.. Bak imzamda sayaç var love matias yazan.. Benimde ilişkim var.. :):)
Âmin inşallah. Çok sevindim adına, Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok güzel duygular bunlar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?