İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hakkaten yakalamışken sorıyım benı ne zamandan beı takıp edıyosun yenı uyesın sonucta ve nerde dıkkatını cektım?
Yeni üye dediğin 6 aydır falan buradayım yarım yıl. Günün bütün saati burada geçiyor. Insan profili az çok kafanda oturuyor. Zaten dikkat ettiklerim çok az. Görüyorsun, okuyorsun ona göre az çok fikir edinip öyle adım atıyorsun. Özellikle takip ettiğim tabi ki kimse yok gördüklerim mantıklı bulduklarım var. :)

Beni mantıksız buluyoo

hımm oncekı nıckın neydı pekı?bılıyorumdur ben senı o zaman
Dogdugumdan biri jpajpmpmapaq

vah vahhhh uzuldum halıne o zaman

Kirpikler eski uzunluğuna kavuştuysa sorun yok. Saç çekilir tamam eyvallah ama kirpik nedir ya?

Diger mesajinı alintıladıgimda cevap yazamıyorumadm. Bunu alintayayım dedim. Maşallah nazar degmesin.. Evlilik yolunda adımlar atarsiniz inşallah.. Bak imzamda sayaç var love matias yazan.. Benimde ilişkim var.. :):)

Diger mesajinı alintıladıgimda cevap yazamıyorumadm. Bunu alintayayım dedim. Maşallah nazar degmesin.. Evlilik yolunda adımlar atarsiniz inşallah.. Bak imzamda sayaç var love matias yazan.. Benimde ilişkim var.. :):)
Âmin inşallah. Çok sevindim adına, Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok güzel duygular bunlar. :)

Âmin inşallah. Çok sevindim adına, Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok güzel duygular bunlar. :)

Amin hepimizinn.. Aynen çok güzel duygular.. Gecen bı kız gördüm toplum icinde telefonda sevgilisiyle konusuor. Kızında yaşı var baya. Kız çocugun sesi telde kesik kesik geliyo diye demedıgini bırakmadı. Gerizekalı mal ve en sonunda da sktr git diyip kapattı. Ayıp ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…