İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ayıp ne kelime? Bunu yapan ister kız ister erkek olsun. Terbiyesiz yani derdin varsa sessiz sakin konuş kimsenin olmadığı yerde. Karşındaki de insan. Sanıyorum bazı insanlar, karşısındaki ona yüz verdikçe tepesine çıkıyor. Kaldı ki bağırıp çağırıp hakaret edip üstüne bir de küfür etmek. Valla üzüldüm çocuğa ya.

Aynenn ayıp ki ne ayıp.. Kız bi tuhaftı zaten.. Yaklaşık 4 erkekle konuştuktan sonra en son sevgilisiyle konuştu. Ay bana şu telefonu alsana,ay şunu yapsana demeleri hala kulagımdaaaa.. Uyuz oldum.. Kibar konuşucam diye çok kastı ama dayanamayıp küfürü bastı.. Herkes dönüp baktı ya kıza..

Geçen gün benim önümde de bir kız oturuyor. Türbanlı, güzel giyimli, hanımefendi görünümlü biri gibi-idi. Telefonla konuşmaya bir başladı lanlar, oğlumlar, küfürler. Sonra bir şey beğenmiş onu al bana diyor telefonumun da bataryası bozuluyor yeni al diyor bunları derken de aşkımlar, canımlar, sevgilimler.. Arkadan kafasına geçirmemek için dişimi sıktım valla.

Canım kusura bakma elimde tel uyuyakalmışım ya of sorma..
Bir tane kız gördüm geçen ..O kadar güzel ki anlatamam sana..
Ama önüne gelen herkese şekerim deme takıntısı var kızın , yanında ki adama şekerim diyo.. Annesiyle konuşuyo şekerim diyo arkadaşıyla konuşuyo şekerim diyo..
Şekerim de şekerim.. Gerçi diğer bahsettiğim kız gibi küfür etmesindense şekerim demesi daha iyi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…