- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.561
Ayıp ne kelime? Bunu yapan ister kız ister erkek olsun. Terbiyesiz yani derdin varsa sessiz sakin konuş kimsenin olmadığı yerde. Karşındaki de insan. Sanıyorum bazı insanlar, karşısındaki ona yüz verdikçe tepesine çıkıyor. Kaldı ki bağırıp çağırıp hakaret edip üstüne bir de küfür etmek. Valla üzüldüm çocuğa ya.Amin hepimizinn.. Aynen çok güzel duygular.. Gecen bı kız gördüm toplum icinde telefonda sevgilisiyle konusuor. Kızında yaşı var baya. Kız çocugun sesi telde kesik kesik geliyo diye demedıgini bırakmadı. Gerizekalı mal ve en sonunda da sktr git diyip kapattı. Ayıp ya..
Ayıp ne kelime? Bunu yapan ister kız ister erkek olsun. Terbiyesiz yani derdin varsa sessiz sakin konuş kimsenin olmadığı yerde. Karşındaki de insan. Sanıyorum bazı insanlar, karşısındaki ona yüz verdikçe tepesine çıkıyor. Kaldı ki bağırıp çağırıp hakaret edip üstüne bir de küfür etmek. Valla üzüldüm çocuğa ya.
Geçen gün benim önümde de bir kız oturuyor. Türbanlı, güzel giyimli, hanımefendi görünümlü biri gibi-idi. Telefonla konuşmaya bir başladı lanlar, oğlumlar, küfürler. Sonra bir şey beğenmiş onu al bana diyor telefonumun da bataryası bozuluyor yeni al diyor bunları derken de aşkımlar, canımlar, sevgilimler.. Arkadan kafasına geçirmemek için dişimi sıktım valla.Aynenn ayıp ki ne ayıp.. Kız bi tuhaftı zaten.. Yaklaşık 4 erkekle konuştuktan sonra en son sevgilisiyle konuştu. Ay bana şu telefonu alsana,ay şunu yapsana demeleri hala kulagımdaaaa.. Uyuz oldum.. Kibar konuşucam diye çok kastı ama dayanamayıp küfürü bastı.. Herkes dönüp baktı ya kıza..
Geçen gün benim önümde de bir kız oturuyor. Türbanlı, güzel giyimli, hanımefendi görünümlü biri gibi-idi. Telefonla konuşmaya bir başladı lanlar, oğlumlar, küfürler. Sonra bir şey beğenmiş onu al bana diyor telefonumun da bataryası bozuluyor yeni al diyor bunları derken de aşkımlar, canımlar, sevgilimler.. Arkadan kafasına geçirmemek için dişimi sıktım valla.
Günaydın canım. :)Günaydınnn
Günaydın canım. :)
Idare eder işte canım, sen?Naber canım ..=)
Idare eder işte canım, sen?
Dikkat et kendine. :)Iyi sayılırım bende. Sıcaktan başıma agrı girdi arkadaşı bekliyorum :):)
Dikkat et kendine. :)
Hoşgeldin.Yine sıcak bir akşamda bir aradayız ne ka güzel ne ka güzel
Hoşgeldin.
Günaydın canım. Hiç sorma uyuyakalmışım ya.Hoşbuldum canım ama sen kaçmışsın hem de erkende cıx cıx
Günaydın canım. Hiç sorma uyuyakalmışım ya.
Iyidir canım. Senden n'aber? :)Günaydın kuzum. Bende dün film izlerken uyuyakalmışım. Naber : )
Iyidir canım. Senden n'aber? :)
Boynun neden ağrıyor canım ya? O kadar şiddetli mi ya?Benden de iyi canım ne olsun . Boynumun ağrısı kulağıma kadar vurdu şuan çok kötüyüm desem yeri ay..
Boynun neden ağrıyor canım ya? O kadar şiddetli mi ya?
Geçmezse doktora gidecegim. Hiç bilmiyorum.. Sıcak havlu koyucam birazdan. Kafamı kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?