- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.641
Geğire geğire baya efor sarfetmiş olmalısın kardişim.Uykuuuuuuuuuuuuuçok yoruldum geçtim yatağıma ayyyyy
Geğire geğire baya efor sarfetmiş olmalısın kardişim.
Sen kaçsın canım? :)Benden büyükmüşsün.. =) gerçi ben seni daha büyük sanıyordum ama tutmadı.Olgun geldin de bana..
Öğren öğren yemekleri. Gelin gidiyorsun yakınlarda canım benim. :)İşin şakası o be, yemek yap oraya koş buraya koş yoruldummm
Sen kaçsın canım? :)
Öğren öğren yemekleri. Gelin gidiyorsun yakınlarda canım benim. :)
Allah geçinden versin. Ben bu gidişle takacağım, net.21 yaşındayım ben daha, takma diş takmama çok var herhalde..Belkide takamadan gideceğim bilinmez
Allah geçinden versin. Ben bu gidişle takacağım, net.
Aynı durum. Videolu falan bir şey arıyorum. E anlamıyorum, kıtım bu konuda. :)Ufaktan öğreniyorum işte. Ben ev yemeği yapmayı bilmiyorum.Anca hamur işleri tatlı matlı yapabiliyorum o kadar. Onuda tariflere baka baka..
Zar zor anlıyorum zaten tarifleri..
Aynı durum. Videolu falan bir şey arıyorum. E anlamıyorum, kıtım bu konuda. :)
Sürekli fırçalamama rağmen. Sağlam var mı bir sor? Yok valla.Niye kidişlerde çürük falan mı var
Sürekli fırçalamama rağmen. Sağlam var mı bir sor? Yok valla.
Bana hangisi dolgulu değil deseler arasam arasam bulamam. :)Ya bende bir tane dolgulu diş var ama hangisi bilmiyorum.Bulamıyorum
Bana hangisi dolgulu değil deseler arasam arasam bulamam. :)
ben de geldimm
Nasıl selamlaşıcaktık biz seninle..
Şöyle..
Siyaaaaaaaaaaaahhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bende çok kıtım. Geçen kakaolu hamur yapmak için konu açtım. Tarif okumuştum. Videosunu bulamamıştım.
Kakaoyu biri hamura dök karıştır diyo biri hamuru ayır dök diyo.
Benim takıldığım yere bak '' hamuru kakao katarsam nasıl karıştırcam ki '' kısmı.. Hamur ya hani , sıvı ve puding tarzı şeyler karıştırılır.Hamur yoğurulur.
Ben takıla takıla buraya takılıp kafa patlattım nasıl yapılır diye konu açtım ya buraya
Beyaaaaaaaaaaazzzzzzzzzz !!!!! En büyükkkkkkkkkk ....... Çıldırt bizii Edaa
hamura sonradan kakao karıştırmak çok zor oluyor. o hamuru yoğuracam derken pazu yapıyorsun
bunu farkettiğimden beri ilk yaptığım iş: şeker ile kakaoyu iyice bir karıştırmak. hamura o şekilde ilave etmek,hem kakao topaklanmışsa şeker taneleriyle açılıyor o sırada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?