- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.661
Beşiktaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Çıldırtcam seniiiiiiii naber canım =) ne var ne yok , sevgiliye gönderme yapıyorsun görmüyorum sanma
Hahahahahahahah ne olsun valla BDV'a konu açtım, uykusuzum! Sen nasılsın?Sorma dişi kartalım, ona iltimas bitmez bendeeee
Oooo uykusuz hallerden bende geçtim canım sabah 6 lara kadar burada durur kızlarla laflardır..
Uykun yoksa takıl bana hayatına yaşa beybeeeeeee
Niye la ne sorununuz varkanatlarını kırıversen aklı başına gelir çocuğun
Hahahahahhah o da bir Kartal, kanatlar kırılmıyorvalla biraz vurdumduymaz kendisi sağolsun bi vurucam duymayacak bir daha kararlıyımm
O zaman kırılmayan kanatlarına bin, uçursun seni
İplemiyor mu diyorsun.. =) fazla üzerine gitme o yolun sonuna varır. Yani sana..
Haklısın sanırım üstüne gitmemeliyim, işte ben de uçursun diyorum da...
Ah canım, ah ki ne ahh
üstüne gitme bence de ..
Uçurur uçurur. O uçuramazsa bende bi kartalım sonuçta uçururum seni
oleeeeyyy yaşasın dişi kartallar
Evet =) hava çok sıcak şuan pişiyorum.İki ekmek bir kola alıp gelin.. Sahura yemeklik beni yersiniz.. O derece sıcak yani..
Ben de piştim burada, geliyorummm karpuz da getiricem
Ben karpuz yememmmmmm içindekilerini böcek sanıyorum
Neee hahahahahahahakız ben sana kavun alırım sen iste
Ciddiyiyim çağlacım , küçüklükten kalma bir şey. Böcek sanıp yemiyormuşum.Büyüdüm hala yemiyorum..
Kavunda yemiyorum. Bununda bir nedeni var. kokusunu pek sevmem
B.k ye dediğini duyuyor gibiyim
yok kııız sana der miyim hiç ben bir insan senin kadar içten olamazz ama hangi meyveyi sevdiğini merak ettim
yok kııız sana der miyim hiç ben bir insan senin kadar içten olamazz ama hangi meyveyi sevdiğini merak ettim
muz yer o muz cok sever maymun famılyasından kendısı
Severimmm annem hamileliğinde çok muz yemiş, bende doğal olarak muz seviyorum fakat kabızlıktan ötürü günde bir tane bile yiyemiyorum şu aralar..
Ikın ıkın öf be kanka
Ya aslında ben meyve sevmem.Ama yediklerim, çilek bol şekerli olcak , muz , şeftali , yeşil ekşi erik , kayısı , elma , kiraz ha bir de nar..
Nar yerken kendimden geçiyorum, yani kimse görmesin, ortadan iki yarıyorum , bir tanesine kafamı bi gömüyorum burun yanak gözlerim falan nar suyu oluyor
sen hangi meyveleri seviyorsun
muz yer o muz cok sever maymun famılyasından kendısı
Selam betüş =) naber..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?