İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hahahahahahahah ne olsun valla BDV'a konu açtım, uykusuzum! Sen nasılsın? Sorma dişi kartalım, ona iltimas bitmez bendeeee

Oooo uykusuz hallerden bende geçtim canım sabah 6 lara kadar burada durur kızlarla laflardır..
Uykun yoksa takıl bana hayatına yaşa beybeeeeeee

Niye la ne sorununuz var kanatlarını kırıversen aklı başına gelir çocuğun

Hahahahahhah o da bir Kartal, kanatlar kırılmıyor valla biraz vurdumduymaz kendisi sağolsun bi vurucam duymayacak bir daha kararlıyımm

Ciddiyiyim çağlacım , küçüklükten kalma bir şey. Böcek sanıp yemiyormuşum.Büyüdüm hala yemiyorum..
Kavunda yemiyorum. Bununda bir nedeni var. kokusunu pek sevmem

B.k ye dediğini duyuyor gibiyim

yok kııız sana der miyim hiç ben bir insan senin kadar içten olamazz ama hangi meyveyi sevdiğini merak ettim

yok kııız sana der miyim hiç ben bir insan senin kadar içten olamazz ama hangi meyveyi sevdiğini merak ettim

Ya aslında ben meyve sevmem.Ama yediklerim, çilek bol şekerli olcak , muz , şeftali , yeşil ekşi erik , kayısı , elma , kiraz ha bir de nar..

Nar yerken kendimden geçiyorum, yani kimse görmesin, ortadan iki yarıyorum , bir tanesine kafamı bi gömüyorum burun yanak gözlerim falan nar suyu oluyor

sen hangi meyveleri seviyorsun

Hahahahaha nar yerken ben de öyleyim ıslak mendil, nar ve ben çok romantik oluyoruz Ben senin sevmediğin o iki meyveyi ve diğer saydıklarını seviyorum ama çileği şekerli yemem :125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…