- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.101
Bizimde şuan o kadar oldu hatta buçuklarına kadar geldik desem yeri..evet biraz öyle :) İnşallah sana da gönlündekini verir Allah :) Bizde eşimle 4 yıl konuştuk :$ :)
Bizimde şuan o kadar oldu hatta buçuklarına kadar geldik desem yeri..
İnşallah Allah herkese hayırlı kısmetler , düzgün insanlar çıkarsın karşısına..
Off hava çok sıcak bayılacağımmmm yaaaaaaa !
Valla bende evde tüm camları açtım arkadan önden sağdan soldan rüzgar vuruyor tutulucam diye korkuyorumamin inşallahh :) şuan iyi çok şükür öğleden sonra kavruluyor bnm ofis terden ve sıcktan bayılacak gibi oluyorumm
Valla bende evde tüm camları açtım arkadan önden sağdan soldan rüzgar vuruyor tutulucam diye korkuyorum
Bizim evin alanı baya bi ormanlık olunca , camlar kapılar küt pat çarpıyor cerayandan..yok bee bizim sabaha kadar balkonun kapısı açık yatak odadaki hatta bazen üşüyorum yani ama hiçte tutulmadık çok şükür :)))
Bizim evin alanı baya bi ormanlık olunca , camlar kapılar küt pat çarpıyor cerayandan..
O kadar etkili..
Aynen canım ..hıı o zaman dikkat et bence çarpılma sonra :)
şeyma yine işin içinden sıyrıldı bide ayaz suçlu çıktııHayır ya sonra rıza çıktı , mete kıza hespa sormaya gitmişti ayazla..
Yok yahu hiç bakmadım ona =D
aynı yaştaymışız senle margiiii21 yaşındayım demeyi unutmuşum
Beni büyük mü sanmıştın ben çıtır bir kızım ama ruhum ihtiyarlaştı bebeğim..şeyma yine işin içinden sıyrıldı bide ayaz suçlu çıktıı
izle izle komik,eğlenceli çok güzel bir dizi
aynı yaştaymışız senle margiiii
günaydın canım naber ?huhuhuhuhuu
iyii işte ne olsunn kuzucum .günaydın canım naber ?
Benden de iyi sayılır canım işlerim var bugün hastaneye geçicem vs..iyii işte ne olsunn kuzucum .
Senden naberr
Hayırdır ne yapacaksın yavrucuğum hastanede..Benden de iyi sayılır canım işlerim var bugün hastaneye geçicem vs..
Çıkıcam birazdan =) dün mesaj attım cevap vermedin ?
Muyaaaaaaaaaa nerelerdesin sen kız =) insan bi uğrar bi selam verir..Nasılsınız kızlar kimse yok muuuuuu :)
Nicom, ne ediyon gı ?
Benim gözün damarları sinirli hallerde fazla atıyorda, magnezyumu kakalıyorum damarlarımaHayırdır ne yapacaksın yavrucuğum hastanede..
Aaa ne büyük kabalık etmişiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?