- 28 Mayıs 2014
- 1.243
- 638
- 333
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.121
fazla magnezyum kafa yapıyor kanka aman tikkatBenim gözün damarları sinirli hallerde fazla atıyorda, magnezyumu kakalıyorum damarlarıma
Bana magnezyum dokunmaz , eğer olurda dokunursa benden haber alamazsam bizim evi ara kankafazla magnezyum kafa yapıyor kanka aman tikkat
çelenk yollasam olmamıığğğBana magnezyum dokunmaz , eğer olurda dokunursa benden haber alamazsam bizim evi ara kankaölürsem gabrime gelllll istereeeeemmmmmm
Yok donunu yolla ama cepli olsun para koycam kefenin cebi yetmez kanka..çelenk yollasam olmamıığğğ
paralarıma değilde donumun cebine göz dikmen güzel kankaYok donunu yolla ama cepli olsun para koycam kefenin cebi yetmez kanka..
E tabi evin içinde donla gezerken telefonu nereye koycaz kanka..paralarıma değilde donumun cebine göz dikmen güzel kanka
Ayrıca bu ne biçim bi avatarfazla magnezyum kafa yapıyor kanka aman tikkat
lan cidden cepsiz donlarımın hepsi dolapta küflendi gitti beeE tabi evin içinde donla gezerken telefonu nereye koycaz kanka..
Cepli dondan aşağıya giymem cıx
Seni donla yatarken hayal edemiyorum kanka ..lan cidden cepsiz donlarımın hepsi dolapta küflendi gitti bee
kanka o değilde niye sen hayal ediyosun bırak kocam hayal etsinSeni donla yatarken hayal edemiyorum kanka ..
Niye diye sorma, sebebi bende kalsın
Ya bırak o odun hayal etse nolur etmese nolur ..kanka o değilde niye sen hayal ediyosun bırak kocam hayal etsin
Paçalı donumla bile sevsin benii
o zamn donsuz hayal etsinYa bırak o odun hayal etse nolur etmese nolur ..
Don partisi verdiğimizi hayal ediyorum ama o donlu halini göremiyorumBen hastanedeyken neler yaptın bakayım..
Ney donsuz mu hayal ettsinnnnn full time masturbations diyosun pilsikkkkkk ay pislik yazacaktım pardonnnnnno zamn donsuz hayal etsin
Ne hastanesi olum hastanede olan sendin ben değil
görmedim okumadım duymadım canımmNey donsuz mu hayal ettsinnnnn full time masturbations diyosun pilsikkkkkk ay pislik yazacaktım pardonnnnnnben hastanedeyken sen neler yaptın diyorum , anlamıyon mu patlıcanım..
Sen bence şu okullar açılana kadar bi evde dur, sonra işe gir..görmedim okumadım duymadım canımm
bugün gün boyu evdeydim ya çok sıkıldım iş arıyorumm
Hoşgeldin meleğim naber =) paket yapmadın sanırım dimi.. =)Veeee ben geldimmmm.
hay alnından öpeyiimm. Bende aynı düşüncedeyim daha iş konusunu açtım diye bir sürü surat yaptı.Sen bence şu okullar açılana kadar bi evde dur, sonra işe gir..
seninki okula gitcek ya, o okuldayken sende işle güçle oyalanırsın diye düşünüyorum ben..
yoksa seninki sana rahat vermez..
Canım yaptım. Sana mesaj attım, aradım hatta. : )Hoşgeldin meleğim naber =) paket yapmadın sanırım dimi.. =)
hoşgeldin meleeek , sefalar getirdiin :)Veeee ben geldimmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?