- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.141
canım senin mesajların bana gelmiyor..Canım yaptım. Sana mesaj attım, aradım hatta. : )
Hoşbulduk canım. : )) Nasıl gidiyor bakalım?hoşgeldin meleeek , sefalar getirdiin :)
Sende o zaman evde yapılabilecek bir kaç iş al, senin çevren vardır bir şekilde evde yapılan bir iş bulursun elbet..hay alnından öpeyiimm. Bende aynı düşüncedeyim daha iş konusunu açtım diye bir sürü surat yaptı.
Ama benim öküz okula geç gidecek . Ekim sonu gibi düşünüyo.
Ben o zamana kadar evde duramam ki köşede duran paramda bitti
Evet mevcut canım. : )canım senin mesajların bana gelmiyor..
araman geldi ama mesajın gelmedi..
internet paketin mevcut mu ?
Senin attığın mesajlar bana niye gelmiyor anlamadım..Evet mevcut canım. : )
Viber var zaten. Iletildi bildirimi diye bir şey var mı onu kurcalamamam gerek. Arada benimkine de gitmiyor. : )Senin attığın mesajlar bana niye gelmiyor anlamadım..
Viber indirebilir misin peki..
Özel bi hastane var referansımda var başvuru yapayım dedim surat yaptı öküz.Sende o zaman evde yapılabilecek bir kaç iş al, senin çevren vardır bir şekilde evde yapılan bir iş bulursun elbet..
O gidene kadar öyle oyalan
Onu yolladıktan sonrada yallah işe..
Arada dükkana git falan..
Gel birlikte incik boncuk yapalım satalım
itekleyerek gidiyo bakalım canım , sen nasılsınnHoşbulduk canım. : )) Nasıl gidiyor bakalım?
Valla canım sen bana normal sms attığında bana gelmiyor. sen mesajı attıktan sonra sana herhangi bir iletim raporu geliyor mu ..Viber var zaten. Iletildi bildirimi diye bir şey var mı onu kurcalamamam gerek. Arada benimkine de gitmiyor. : )
Çalışırken sana neler yapacağını cümlesi cümlesine anlatabilirim kankaaaaa ama delirirsin diye korkuyorumÖzel bi hastane var referansımda var başvuru yapayım dedim surat yaptı öküz.
Çalışırken neler yapar düşünemiyorum.
İncik boncuk yapmak için önce incik sonra boncuk lazım bunun içinde para lazıımm .
Aaaay yine daraldıımm
Evde tekim, triplere girdim yahu. : ))itekleyerek gidiyo bakalım canım , sen nasılsınn
Gelelim mi..Evde tekim, triplere girdim yahu. : ))
Hayır işte. Normalde de gelmiyor kardeşim. Avea garip bir GSM ya. Turkcell iyiydi..Valla canım sen bana normal sms attığında bana gelmiyor. sen mesajı attıktan sonra sana herhangi bir iletim raporu geliyor mu ..
İstediğiniz zaman. : )Gelelim mi..
Ya ben aveaydım. vodoya geçtim . vodo da attığım mesajlar tekrar tekrar kendi kendiliğini gider oldu..Hayır işte. Normalde de gelmiyor kardeşim. Avea garip bir GSM ya. Turkcell iyiydi..
Yırtık donlu mathildayı almayalım amaİstediğiniz zaman. : )
Abuuuu duymasıııııın Margi. : ))) Ya Benimkiyle geçtik işte bir hata yaptık. : )Yırtık donlu mathildayı almayalım ama
Bence tekrar geçin , asansöre girmekten korkardım konuşurken kapanırdı hep aveadayken ..Abuuuu duymasıııııın Margi. : ))) Ya Benimkiyle geçtik işte bir hata yaptık. : )
Duyarsa duysunAbuuuu duymasıııııın Margi. : ))) Ya Benimkiyle geçtik işte bir hata yaptık. : )
Meydan okuyorsun yani. : )Duyarsa duysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?