- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.221
bende iyiyim canim sama afiyet olsun =)=
İyidir ne olsun iş güç işteMuyaaaaaaaaaa nerelerdesin sen kız =) insan bi uğrar bi selam verir..
Nasılsın canım nasıl gidiyor neler yapıyorsun..
Kardeşimmmm.rica ederim canım kahvaltı yaptım evi toparladım saçlarıma yağ sürdüm ve geldimmmmmmm =D kafama geçirmiş olduğum kocaman bir poşet var =D
Efendim canim napiyosunnnn :)Kardeşimmmm.
Bende iyi sayilirim canim havalar serinledi burda serin serin takiliyoruz :)İyidir ne olsun iş güç işteen sonunda girebildim valla seni sormalı sen napıyorsun canım
Kardeşim nasıl gidiyor? : )Efendim canim napiyosunnnn :)
Valla suan canim cok aciyor kuzum senin nasıl gidiyorKardeşim nasıl gidiyor? : )
nasıl oldu saçların özelden resim at kız =)Sağol kuzum az önce saçıma kına yaktım uçlarına ve perçeme bakalım nasıl olacak
Ne oldu ya?Valla suan canim cok aciyor kuzum senin nasıl gidiyor
Çenemde sivilce vardı yara yaptım cok acıyor be kuzum..Ne oldu ya?
Ay ellemesene Margi ya. Iz kalacak sonra uğraşma daha fazla.Çenemde sivilce vardı yara yaptım cok acıyor be kuzum..
Valla kuzum kalacagı kadar kaldı şuanda.. İnşallah geçer..Ay ellemesene Margi ya. Iz kalacak sonra uğraşma daha fazla.
Daha fazla uğraşmasan geçer canım krem de sür.Valla kuzum kalacagı kadar kaldı şuanda.. İnşallah geçer..
Günaydınnn naberherkese tünaydın
Krem sürersem daha kötü olmasın..Daha fazla uğraşmasan geçer canım krem de sür.
Yumuşatıcı kremler iyi gelir diye düşündüm belki de gelmez haklısın canım.Krem sürersem daha kötü olmasın..
iyidir sen nasılsın bakim, keyifler ne alemde, isim mi değiştirdin sen önceki neydi?Günaydınnn naber
Meleğimm sana ben sabun resimlerini atacaktım dimi unuttumYumuşatıcı kremler iyi gelir diye düşündüm belki de gelmez haklısın canım.
Buydu ilk nick, arada değişiklikler oldu :) ama döndüm dolaştım yapamadım margasıziyidir sen nasılsın bakim, keyifler ne alemde, isim mi değiştirdin sen önceki neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?