- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.241
Mesaj kutusu tamamdır gönder kardeşim.Meleğimm sana ben sabun resimlerini atacaktım dimi unuttum
sildin mi mesaj kutunu ?
dur canım buradan yollayayım da daha rahat bak :)Mesaj kutusu tamamdır gönder kardeşim.
Çok hoş beee. : )dur canım buradan yollayayım da daha rahat bak :)
Evet canim cok hoslar. Kk dan bahsettigim kisi yapti. Cok guzel demi. Topigine yenilerini de eklemis canim.Çok hoş beee. : )
geldim kız geldimHadi kıralım madem nerdesiniz
bunları kim yapmışşdur canım buradan yollayayım da daha rahat bak :)
Hoşgeldingeldim kız geldim
iyi bari napem yaa iş bitmio arkdaş ya duş aldım bi rahatlıyım diye ama kalkıp akşma yemeği hazırlığı yapmam lazımmHoşgeldinMarga da yeni inmiş, hasret gidersin damlar o da Ne yapıyorsun?
hoşgeldinbende geldim
Hoşgeldinbende geldim
Hayrına banada yollasana 2 tabakiyi bari napem yaa iş bitmio arkdaş ya duş aldım bi rahatlıyım diye ama kalkıp akşma yemeği hazırlığı yapmam lazımm
hoşbuldukk canımmmHoşgeldin
Gel depresyondan çıkaralım senihoşbuldukk canımmm
naber canım tanışmadık dmihoşbulduk canım
gel buyur canım ışınlama olsa 2dk gönderiverirmHayrına banada yollasana 2 tabakAy hiç sevmiyorum yemek yapmayı
Ya bende değişik şeyler yapmayı seviyorumda, değişik şeyler yapmak için alış veriş yapmak lazım o kızmı sevmiyorum hiç. Birde öyle çok aman aman tarifler bilmem gözüm hep internettedir burdan bulup çıkarıyorum :)naber canım tanışmadık dmi
gel buyur canım ışınlama olsa 2dk gönderiverirmben severim yemyi pek sevmem ama değişik şeyler yapmayı severim
ne zaman sevgilim olur ozaman çıkarım benn baya derine indim yaniiiiGel depresyondan çıkaralım seniSohbetimiz güzel yani:)
aynen intten bakarım benım kv acayiiip becerikli o yüzden hiç ondan aşağı kalmamya çalışırım bütün sülale annemin yemeklerini söylerYa bende değişik şeyler yapmayı seviyorumda, değişik şeyler yapmak için alış veriş yapmak lazım o kızmı sevmiyorum hiç. Birde öyle çok aman aman tarifler bilmem gözüm hep internettedir burdan bulup çıkarıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?