- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.201
çok sağol canım benimmSeni çalıştırabilirim istersen canım..
Hatta sana metmatik soru çözüm bankaları yollayabilirim..
Fem set var elimde bunları atayım istersen.. Baka baka çözersin konu anlatımıda süper..
Piyasa daki fem setlerden değil tatlım, daha ayrıntılı konu anlatım çok örnekli sorular klasik soru ve bolca test var..
Ben sana uzak oturuyorum da, ben çalıştırırım derken çözemediğin soruları sana buradan anlatabilirim demek istedim canım..çok sağol canım benimm
bende sıfırdan matematik aldım ygs ama özel hoca olmadan olmuyor birinin bana anlatması gerek yada video izlemem gerek hoca tutacaktım ama fazla geldi bana
sen nerde oturuyordun canım
olur canımBen sana uzak oturuyorum da, ben çalıştırırım derken çözemediğin soruları sana buradan anlatabilirim demek istedim canım..
Çok kolay konudur o , ilk başta zorlanırsın ama belli başlı soru kalıpları var.o
olur canımama çok soru sorarımm hele kümelerdenn ve Doğal Sayılar ve Tam Sayılardan
tekrar çok teşekkürler canım
o kitapda doğal sayılarda kalakaldım ben tam anlayamadım sanırm
anlatım bölümü az bana az geldiÇok kolay konudur o , ilk başta zorlanırsın ama belli başlı soru kalıpları var.
Döndürüp döndürüp aynısından soruyolar..
Sen kendine çalışma programı hazırla..
Hatta ben sana numara veririm , çözemediğin soruların resmini çeker çeker atarsın.Bence çözer çözer atarım resimli anlatım gibi işte.. =D anlaştık mı..
Ama o gün hangi konudan soru çözeceksen bana bir gün öncesinden söyleki hazırlıklı geleyim..
Benimde facem yok whatsappm yok ben viber kullanıyorum hem pek kimsede kullanmıyor iyi oluyor..anlatım bölümü az bana az geldi
evet program hazırlamalıyım
olur anlaştık
facen varmı ordan buluşalım bnm whatsappm yokda
kullanan olmadığı için yok bendede canımBenimde facem yok whatsappm yok ben viber kullanıyorum hem pek kimsede kullanmıyor iyi oluyor..
İndirebilme imkanın var mı
bebeğiim hepsi harikaaaa teşekkür ederiiimmmBunları buldum
neyim eksikmiş niye kalıyomuşummmBi şeyden geri kalsan şaşırcam =(
Günaydın cicişim şaka yaptım şakaaaa =) dün işlerim vardı mesaj atamadım ne yaptınız bakayımneyim eksikmiş niye kalıyomuşummm
Face açamam ama özel mesajda konuşma başlatırız rahat rahat resim ekleyip birebir çözeriz böyle olur..kullanan olmadığı için yok bendede canım
burdan olurmu canım yada sende face açsan??
tamam olur canım =)Face açamam ama özel mesajda konuşma başlatırız rahat rahat resim ekleyip birebir çözeriz böyle olur..
rica ederim canım kahvaltı yaptım evi toparladım saçlarıma yağ sürdüm ve geldimmmmmmm =D kafama geçirmiş olduğum kocaman bir poşet var =Dtamam olur canım =)
Tekrar teşekkürler tatlımm
dün çok konuştuk ama ben biraz daha zamana bırakalım istiyorum.Hazır değilim hiç bişekilde ve biliyorum ki oda değil. .Günaydın cicişim şaka yaptım şakaaaa =) dün işlerim vardı mesaj atamadım ne yaptınız bakayım
Şuan kafama yağ ı geçirdim =D
Naber canım ?
Ohhhh bak canım çekti sabah sabah..
bebeğiim hepsi harikaaaa teşekkür ederiiimmm
Benceede acele etmeyin pişman olmaktansa zamanında olması daha iyi olur. Şaç için yag aldım da =)dün çok konuştuk ama ben biraz daha zamana bırakalım istiyorum.Hazır değilim hiç bişekilde ve biliyorum ki oda değil. .
Öyle oldu bittiye getirmek istemiyorum..
Ne yağı laaann
sürekli duş aladet sancısına kesim çözümü olan var mııııı ?????
bende iyiyim canim sama afiyet olsun =)=
İyiyim kuzum sen ? Yanımda olsan da ikram etsem keşke
Rica ederim canım benim
afiyet olsun bende yeni öğle yemeği yedim şimdi türk kahvemi içeceğimmrica ederim canım kahvaltı yaptım evi toparladım saçlarıma yağ sürdüm ve geldimmmmmmm =D kafama geçirmiş olduğum kocaman bir poşet var =D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?