İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

çok sağol canım benimm
bende sıfırdan matematik aldım ygs ama özel hoca olmadan olmuyor birinin bana anlatması gerek yada video izlemem gerek hoca tutacaktım ama fazla geldi bana
sen nerde oturuyordun canım

çok sağol canım benimm
bende sıfırdan matematik aldım ygs ama özel hoca olmadan olmuyor birinin bana anlatması gerek yada video izlemem gerek hoca tutacaktım ama fazla geldi bana
sen nerde oturuyordun canım
Ben sana uzak oturuyorum da, ben çalıştırırım derken çözemediğin soruları sana buradan anlatabilirim demek istedim canım..

o
Ben sana uzak oturuyorum da, ben çalıştırırım derken çözemediğin soruları sana buradan anlatabilirim demek istedim canım..
olur canım ama çok soru sorarımm hele kümelerdenn ve Doğal Sayılar ve Tam Sayılardan
tekrar çok teşekkürler canım
o kitapda doğal sayılarda kalakaldım ben tam anlayamadım sanırm

o

olur canım ama çok soru sorarımm hele kümelerdenn ve Doğal Sayılar ve Tam Sayılardan
tekrar çok teşekkürler canım
o kitapda doğal sayılarda kalakaldım ben tam anlayamadım sanırm
Çok kolay konudur o , ilk başta zorlanırsın ama belli başlı soru kalıpları var.
Döndürüp döndürüp aynısından soruyolar..
Sen kendine çalışma programı hazırla..
Hatta ben sana numara veririm , çözemediğin soruların resmini çeker çeker atarsın.Bence çözer çözer atarım resimli anlatım gibi işte.. =D anlaştık mı..
Ama o gün hangi konudan soru çözeceksen bana bir gün öncesinden söyleki hazırlıklı geleyim..

anlatım bölümü az bana az geldi
evet program hazırlamalıyım
olur anlaştık
facen varmı ordan buluşalım bnm whatsappm yokda

Günaydın cicişim şaka yaptım şakaaaa =) dün işlerim vardı mesaj atamadım ne yaptınız bakayım
Şuan kafama yağ ı geçirdim =D
dün çok konuştuk ama ben biraz daha zamana bırakalım istiyorum.Hazır değilim hiç bişekilde ve biliyorum ki oda değil. .
Öyle oldu bittiye getirmek istemiyorum..
Ne yağı laaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…