- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.121
Yok kız.. odun, odun
yani ince fikirlidirde romantizm sıfır :)
Çok bile durdun zatenHmm hadi ya :) ben tipik başak sevgilim de tipik koç valla burcların hakkını veriyoruz
Oyuna mı kaçsam ben ya
Çok bile durdun zaten
Ne oyunu tatlim?Ya bu hırs var ya :) oyunda cok iyi olmak istiyorum turnuvalara katilip odul paralar kazanmak istiyorum :) bu sene dunya finali bu pazar gunu ve odul 1milyon dolar ya
Ne oyunu tatlim?
Bende god of war oynuyorum ps da :)League of legends canim
:) iyi bakalım oynaYa bu hırs var ya :) oyunda cok iyi olmak istiyorum turnuvalara katilip odul paralar kazanmak istiyorum :) bu sene dunya finali bu pazar gunu ve odul 1milyon dolar ya
Bende god of war oynuyorum ps da :)
:) iyi bakalım oyna
Hikayeli,ilerlemeli. En son 100 bölümdü,bitti. En son sürümü aldik simdi. Online degil canim. Sürekli yeni versiyonu cikartiyolarSurekli oynanan bi oyun mu yoksa hikayesi olup hikayeyi bitirince biten bi oyun mu canim
:) oynama o zaman ne gerek var, uzan dinlenAslında uykum geldi oyuna dalarsam simdi sabahı ederim vazgectim sonra kalbim agrıyoKendime hic dikkat etmememle taninirim
Hikayeli,ilerlemeli. En son 100 bölümdü,bitti. En son sürümü aldik simdi. Online degil canim. Sürekli yeni versiyonu cikartiyolar
:) oynama o zaman ne gerek var, uzan dinlen
Iyi yaptın :) ben haftasonu yokum nasıl duyuru yapsam ki :) gerçi dayanamayıp girerim de aradaHii uzandim ben de sizinle muhabbetteyim :)
Iyi yaptın :) ben haftasonu yokum nasıl duyuru yapsam ki :) gerçi dayanamayıp girerim de arada
Ablama gitcez :) orda kalırız o yüzdende gelemem :)Hmm ne işin var bakalim haftasonu :)
Ablama gitcez :) orda kalırız o yüzdende gelemem :)
Hee ama ablam balık yapcam deyince gidelim dedi :) ben evde yapmıyorum da balığa hasret garibimEşin burun kıvırıyordu sanki :)
Hee ama ablam balık yapcam deyince gidelim dedi :) ben evde yapmıyorum da balığa hasret garibim
Bende yemezdim ama kendi eliyle yediriyor :) nasıl kıyıp yemiycem deyimHadi iyi olmuş o zaman :) ben balık yemem hiç ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?