- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.161
İyiym tatlim,sen nasilsin  Nasılsın
Başımız sagolsun  ben cok gerı kaldım obur topık noldu
Kıymet bilenler olarak bir arada olalım dedikben cok gerı kaldım obur topık noldu
Huuuhhhhhh huuuuuuuuu vurdu gol olduuuuuuKıymet bilenler olarak bir arada olalım dedik
Gördün mü fenere 2 tane sağlam gol attıkHuuuhhhhhh huuuuuuuuu vurdu gol olduuuuuu
Ay göremedimmmm. Psikolojim cok bozukk Gördün mü fenere 2 tane sağlam gol attıkkeyfim yerinde
ne guzel canım :) yenı topıkımızz hayırlı olsun o zamanKıymet bilenler olarak bir arada olalım dedik
dostlar saolsun :)Başımız sagolsun  
Amin sekerim. Ee nasilsinn :)dostlar saolsun :)
ıyıym harbıcık sen nasılsın :) bıraz usutmsumAmin sekerim. Ee nasilsinn :)
:) sen naptınne guzel canım :) yenı topıkımızz hayırlı olsun o zaman
napım canım cıcıler aldım kendıme :) sen naptın pınkım:) sen naptın
Gecmis olsunnnıyıym harbıcık sen nasılsın :) bıraz usutmsum
tam donmus :) sıkıntılı su frekans ayarları falan da :) tsk ederım bu aradaGecmis olsunnniyiym napayim. Kanal d acilmiyordu. Frekanslar degistikten sonra aciliyordu 2-3 gundur problem vardi. Fabrika ayarlarina döndüreyim tekrar kanallari yüklerim dedim. Fabrika ayarlarina döndü de kanallar geri gelmiyo  
Ay sormaa. En son guncelleme silindi tabii fabrika ayarlarina donunce. Flash bellege attim gunceli yukledim tamamlandi dedi ama kanallarda sinyal yok hala tam donmus :) sıkıntılı su frekans ayarları falan da :) tsk ederım bu arada
Bende gezmedeyim aklım sizde :) birazdan fırça yicemnapım canım cıcıler aldım kendıme :) sen naptın pınkım
ah canım :) kocan telefonu saklıcak bızden :) :)Bende gezmedeyim aklım sizde :) birazdan fırça yicem
Hayırlı olsun
Aynen valla :)ah canım :) kocan telefonu saklıcak bızden :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?