- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.081
Hissettim :) sen niye ihmal ediyon biziBebeğimmmm tam ben don alırken aradın bugün hahaha
Kuzum misafirler var hala daha, odaya kaçtım inan ki..Hissettim :) sen niye ihmal ediyon bizi
Filmin fragmanında kadın suyun altında boğuluyor gibi görüntü vermiş fragmanına bak öyle gelKarısı ölüyo mu aynı filmden mi bahsediyoruz
Anladım canım ama dönü ce ceza vercez sana :)Kuzum misafirler var hala daha, odaya kaçtım inan ki..
Hoşgeldine geliyorlar teyzeler dayılar vs..
Düğün meseleleri vs , onlarla uğraşıyoruz vakit buldukça giriyorum..
Yarın wife şifresi alıcaz, daha rahat konuşuruz..
Açmıyor müşteri temsilcisi
Yok yok degisme cok tatli nickin ayni senin gibiAy kiyamam ben degistirmeyi cok dusundum zaten ama :) siz alismadiniz mi daha ya valla vicdan azabi cekicim ha
Ne isterseniz verin canım benim , pink o değilde kabız oldum çok kötü..Anladım canım ama dönü ce ceza vercez sana :)
Harbim senin avatar sana çok ters kızYok yok degisme cok tatli nickin ayni senin gibi
Filmin fragmanında kadın suyun altında boğuluyor gibi görüntü vermiş fragmanına bak öyle geladam ben öldürmedim vs diyo hani
Unutmadım ki seniSağol canim Allah razi olsun :)
Senden kacar mi
O niye ben baykuş muyum margarinim Harbim senin avatar sana çok ters kız
Yok yok degisme cok tatli nickin ayni senin gibi
Kayısı ye canım bol bol, bi o işe yarar, birde lifli şeyler tüket :)Ne isterseniz verin canım benim , pink o değilde kabız oldum çok kötü..
Yemediğim içmediğim şey kalmadı
Şimdi benimki elma haşlamaya gitti mutfağa.
Kayısı ye onu ye bunu iç derken kendi ilaçlarım bile yaramıyor
Doktora gideceğim diyafram sıkıştı kalbime sancı yapıyor yapamıyorum diye
Unutma beni. Yemek yerken,yatarken,çişini yarken hep beni düsünUnutmadım ki senitabletten yetişemedim eve gitmedin mi?
Unutma beni. Yemek yerken,yatarken,çişini yarken hep beni düsün
Geldim evdeyim datlum  
Sabah cok erken kalktim ya seni rahatsız etmek istemedim oyle tatli uyuyordun kiSabah neden aşk mesajı atmadın, ihmal ediyorsun beni
Sabah neden aşk mesajı atmadın, ihmal ediyorsun beni
Sabah cok erken kalktim ya seni rahatsız etmek istemedim oyle tatli uyuyordun ki
Ne kadar anlayışlı ve tatlısınSabah cok erken kalktim ya seni rahatsız etmek istemedim oyle tatli uyuyordun ki
ilişkimizi açıklıyoruzNooliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?