- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.381
Bencede yapar yani o deli kiskancliklaSeninkide beni vurmaya kalkarsa şaşırmıycamİyiki burda kimliklerimiz belli değil
Sağol canım yaa sözel sorun değilde matematik en büyük sorunum benim
Olur mu canım, kadınlarda kemik erimesi daha çok görülüyor, buyüzden de bizim özellikle süt ürünlerini bol tüketmemiz gerekiyorhee o yüzden artık ihtiyacım kalmadı sanırım :) :)
umarım düzelir canımÖyle olcak artık bu saatte bişey yapamıyoruz kaç kere dicem tuvalete girme telefonla diye bi düzelsin o zaman patlıcam asıl
Kapışak mıBencede yapar yani o deli kiskanclikla
Daha bi 3 sene dillere sakız olur o kiz benden söylemesiŞunu unutun yavv kız yeterince rezil oldu :)
Eşim bunu duymamış hiç bende geçenlerde açtım şok oldu, ikide bir açıyoGaribine gitti haliyle, hem izlemekten vazgeçmiyor, hemde söylenmeye devam ediyor kadınana
ahh bu net varya insanı sürünmektn beter eder
Onu sajini bitirin tekrar sarj edin ekran gelebilir benim esiminde olmustu
yok canm benim demek istediğim türkçe-sosyalde pek sorun etmiyorum matematikde zorlanıyorum açık lisede olsun ygs sınavında olsunaçık lisede sayısal eşit ağırlık diye ayrım var mı?
Benim suçum ne rüyama girmeye başlayacak yakındaDaha bi 3 sene dillere sakız olur o kiz benden söylemesi
Ay sormaaa modemi parcalayasim geliyordu  
Neden kavga ediyon ki sen mi aldın :)
Onuda deneyelim bi ama tamamen şans sanki. İkinci oluyo buu kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi
Olur mu canım, kadınlarda kemik erimesi daha çok görülüyor, buyüzden de bizim özellikle süt ürünlerini bol tüketmemiz gerekiyor
alma banane hem ben dha evet dememişimmÇok cimrisinKardeşime almıycam işte seni
Garantiyede girmezki o, tamirine vereceği parayla gitsin kendine yeni telefon alsın
ben bilgisayara vurdum bir kaçkere o derece delirmiştimDaha bi 3 sene dillere sakız olur o kiz benden söylemesi
Ay sormaaa modemi parcalayasim geliyordu  
Evlenince seninki eliyle içirsin diycem de, sen onu da içmezsin :)uff haklısın canımama sütü de sade içmek gerekiyormuş hani nesquik le fln zorla olsa içerim de sade birinin beni zorlaması lazımmm
yok canm benim demek istediğim türkçe-sosyalde pek sorun etmiyorum matematikde zorlanıyorum açık lisede olsun ygs sınavında olsun
Kardeşimi kızlara göstereyim, burda yorum yapsınlar sende ne kaçırdığını gör çatlaalma banane hem ben dha evet dememişimm
ben bilgisayara vurdum bir kaçkere o derece delirmiştim
Evlenince seninki eliyle içirsin diycem de, sen onu da içmezsin :)
O göz yok sende
Kardeşimi kızlara göstereyim, burda yorum yapsınlar sende ne kaçırdığını gör çatla
Neden kavga ediyon ki sen mi aldın :)
Strese girmeye değmez, telefonsuz kalmaya dayanamaz nasılsa bulur o bi yolunu
Yok kızz daha erken :)kardeşin evlenmek istiyo mu :) :)
alan yok canım açık lisede artık ama ben İngilizce öğretmenliği istiyorumhm anladımmm peki sen hangi alandasın sayısalcı mısın tm ci misin nesin onu da merak etmiştimmm
matematiği sevmediğim için hukuk okudum
mat yok
görmedimkii dhaaKardeşimi kızlara göstereyim, burda yorum yapsınlar sende ne kaçırdığını gör çatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?