- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.401
Azıcık daha merak et.. Ay nasıl baş ağrısı girdi birden yaalan yok canım açık lisede artık ama ben İngilizce öğretmenliği istiyorum
ayy matemtk olmasn yaa yapınca güzelde yapamaynca berbat
görmedimkii dhaa
Amin bacim aminKapışak mı
Gözüm yok korkmasın, Allah sizi birbirinize bağışlasın :)
Yok kızz daha erken :)
alan yok canım açık lisede artık ama ben İngilizce öğretmenliği istiyorum
görmedimkii dhaa
Yok o birini bulmuş kızdım bende, ben sana başka birini bulcam diye, sinir etti akşam akşam :)ben de evlenmek istiyo kız arıyonuz sandım valla
Yok o birini bulmuş kızdım bende, ben sana başka birini bulcam diye, sinir etti akşam akşam :)
Kızı görseniz açık saçık resimler atmış face e, erkeklerle sarmaş dolaş resimleri var. Hadi biri abisi biri kardeşi diğerleri kim
Yok o birini bulmuş kızdım bende, ben sana başka birini bulcam diye, sinir etti akşam akşam :)
Kızı görseniz açık saçık resimler atmış face e, erkeklerle sarmaş dolaş resimleri var. Hadi biri abisi biri kardeşi diğerleri kim
Yok benimki öyle kolay kolay sevmezde, insan azıcık ailesine göre kız bulur :) Ya tamam biz kapalı değilizde öyle uçukda değiliz, usturuplu bi kız bulsun, Çomak sokarım ki ben :):)) erkekler böylesinden hoşlanıyor aynısı benim kuzende de var kız anlattığın profilin aynısı ama seviyor muş
Aman erkekler sorumsuz ya
Onuda deneyelim bi ama tamamen şans sanki. İkinci oluyo buu kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi
Gösteririm sana faceden :)aaa yapma yaa.. nasıl bi kız ki bak ben de merak ettim
Yok benimki öyle kolay kolay sevmezde, insan azıcık ailesine göre kız bulur :) Ya tamam biz kapalı değilizde öyle uçukda değiliz, usturuplu bi kız bulsun, Çomak sokarım ki ben :)
alan yok canım açık lisede artık ama ben İngilizce öğretmenliği istiyorum
görmedimkii dhaa
dinlen canım baş ağrısı kötüAzıcık daha merak et.. Ay nasıl baş ağrısı girdi birden ya
evet yahım ingilizce de zormuş :) istediğin hayırlısıyla olsun inşaAllah :)
vayyy kardeşinin sevgilisi varmış yaaYok o birini bulmuş kızdım bende, ben sana başka birini bulcam diye, sinir etti akşam akşam :)
:) Olabilir kızda kardeşimin face şifresi varsa intiharın eşiğine gelmiştirKızıda yakında görür müyüz sevgilimin ablası başlığında :) :)
Gösteririm sana faceden :)
e sevgilisi varmış amaaben gördüm bence çook yakışıklı :)
Bende gece öğrendim :) Ama o kız öyle sevgillik kızlardan değil :)dinlen canım baş ağrısı kötü
evet ya
Amin canım İnşAllah
vayyy kardeşinin sevgilisi varmış yaa
Askere gitmeden önce kendini alıştırmak için kestirdi :) Çok tatlı ama demibu arada bence kardeşine kısa saç daha çok yakışıyor :)
ben öyle 5 veya 9 numara saçlı erkekleri daha olgun buluyorum
e sevgilisi varmış amaa:) :)
aşk bu seçemiyorsun :)Bende gece öğrendim :) Ama o kız öyle sevgillik kızlardan değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?