- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.421
Askere gitmeden önce kendini alıştırmak için kestirdi :) Çok tatlı ama demi
bilmem :)ciddi mi ki yaa bazı ilişkiler internet uzerınden öyle hava olsun diye oluyor yaa
Ne aşkı be, aşkın da bi adabı var :)aşk bu seçemiyorsun :)
Ocakta gelcek canım bitmek üzere az kaldı :)aaa askere mi gidecek o zaman askerde sıkılmamak için sevgili arayışına girmiştir
uzun/kısa dönem?
valla kara kaş kara göz tam türk erkeği tipi :)
bilmem :)
internet üzerinden bazen iyi bazen kötü önemli olan sonu :)
Hayırlısı canım
bazıları evet sadece çıkıyorlar ama ilişki durumları nişanlı
vayy abla karşı diyorsun bu ilişkiye :) peki kardeşin senle onu tanıştırmayı düşünmyrmu hiçNe aşkı be, aşkın da bi adabı var :)
Ocakta gelcek canım bitmek üzere az kaldı :)
Ne aşkı be, aşkın da bi adabı var :)
Ocakta gelcek canım bitmek üzere az kaldı :)
2-3 gün sonra ilişkisi yok yazıyor ama :) :)çoğu da evli fln yazıyor profiline ya :)
Yok canım yaa.. Diyorum ya dün öğrendim, o sorar normalde şu kız nasıl falan diye yok dersem konuşmaz bile :)vayy abla karşı diyorsun bu ilişkiye :) peki kardeşin senle onu tanıştırmayı düşünmyrmu hiç
2-3 gün sonra ilişkisi yok yazıyor ama :) :)
Şuan askerde ocakta bitiyor :) Tezkereyi alıyor mu diyolar işte ondan :)ocakta gelecek mi gidecek mi
askere gidiyor mu askerden geliyor mu ben anlamadım
Şuan askerde ocakta bitiyor :) Tezkereyi alıyor mu diyolar işte ondan :)
gösterdiğinde sn ne dedn peki :)Yok canım yaa.. Diyorum ya dün öğrendim, o sorar normalde şu kız nasıl falan diye yok dersem konuşmaz bile :)
Dünde sohbet ediyorduk ben sana kız buldum dedim :) İlişki durumum dikkatini çekmedi mi dedikızı bi gördüm kardeşim yanımda olsa döverdim yani
sonuna kadar seven azişte zamane ilişkileri malesef saman alevi gibi yaa
Evet tatlım uzun dönem, konusu açılmamıştır :) Asker olunca pek ortalarda olmayınca konuşmalara da dahil olmadı :)uzun dönem miydi canım hiç bahsetmemiştin askerde oldugundan :)
gösterdiğinde sn ne dedn peki :)
bulduğn kız kimmiş
bu sefer nedn göstermdki acaba hayır diyecğni tahmn ettiği içinmi
sonuna kadar seven azseviyorum kelimeside lafta kalır bazılarında
Bak lokum gördü kızı o söylesin kız sevgili eş yada herhangi birşey olacak kızmıymış :) Sorun bende değil kimse istemez o kızı :)gösterdiğinde sn ne dedn peki :)
bulduğn kız kimmiş
bu sefer nedn göstermdki acaba hayır diyecğni tahmn ettiği içinmi
sonuna kadar seven azseviyorum kelimeside lafta kalır bazılarında
Evet tatlım uzun dönem, konusu açılmamıştır :) Asker olunca pek ortalarda olmayınca konuşmalara da dahil olmadı :)
Mardinde yapıyor canım :)anladımm nerede yapıyor peki askerliğini?
ben sevgilimi nasıl askere göndereceğim bakalım
senin eşin gitti mi
Mardinde yapıyor canım :)
Seninki kısa dönem mi yapacak?
güven eksikliği herşey azaldı ama bazılarıda gerçektn sonuna kadrbiraz da mucadele olayı azaldı sankı
cabyk bıtıyor ılıskıler
birden bir baskasını sokabiliyor hayatına ınsanlaar
hımmm ama işte kardşn kabul etmiş cnm :)Bak lokum gördü kızı o söylesin kız sevgili eş yada herhangi birşey olacak kızmıymış :) Sorun bende değil kimse istemez o kızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?