- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.481
Mdf olcak sunta olmiycak cok misafisrim gelir dersen yatak olabilsin evin buyuklugune gore bakasrsin sandikli tercih edebilirsin depolama alni az olursa
Ben antalyada mekan mobilya diye bi yerden aldim inegolden yapilip geliyor salonumu cok ozenmistim oturma odam o kadar agir degil daha spor tarzda benim depolma sorunum olmadi icin sandikli almadimpeki teşekkür ederim :) senin mobilyalarının markası nedir
Ben antalyada mekan mobilya diye bi yerden aldim inegolden yapilip geliyor salonumu cok ozenmistim oturma odam o kadar agir degil daha spor tarzda benim depolma sorunum olmadi icin sandikli almadim
Ole seviyorum ama kendi evimize ole aliriz dedik simdi normal aldik bakiyim netten gorursem foto koyyimhmm anladım avangard mı seviyorsun?
Ole seviyorum ama kendi evimize ole aliriz dedik simdi normal aldik bakiyim netten gorursem foto koyyim
E o zaman evlilik için bir engel kalmamış ki askerlik dışında herhaldeay herhalde başkasının değildir yaaa
yaa o zaten yüzük almıştı kiii onu bekliyodum vermedi bi türlü beni ayar etti
dedim romantiklik yaptım benim pırlantam sensin dedim durumun yok alma pırlanta fln swarowski taşından al dedim
tamam dedi aldı etti evde duruyodu vermedi vermedi
ben de faturayı görünce düşündüm ki onu satıp/geri verip üstüne ekleyip bunu aldı heralde
ben öyle düşündüm yani
evet senle bayadır tanışıyoruz ben hep aynı ben aynı evlilik meraklısı
benim okul bitti zaten onunki de ocak sonunda bitiyor
bu yüzüğü alan adam düğünü de yapar ya dibim düştü faturayı okuyunca özellikleri her şey yazıyo çünkü
Yemeğimi yedim geldim :)
Kuzum ya biz seninle aynı yaşıtız ben 21 yaşındayım 22 olmama daha çok var..21den 22 ye geçiş döneminde bir küçük cici kız :)
E o zaman evlilik için bir engel kalmamış ki askerlik dışında herhalde
Ay trip atan yüzünün tatlı yanaklarını ısrırım seninnnnnnnnnnnnnnn!Gelsenize
Sağol canım :) Tabi baş ağrım geçmiyorafiyet olsun hoşgeldin :)
Şuan çalışıyor mu canım ?babam daha tam razı olmadı işte biraz da maddi sıkıntılardan baska engel yok gibi
askerlik de yok şimdi gündemimizde
Nereye kayboluyon sen canım, kır dizini otur 2 dk :)Ay trip atan yüzünün tatlı yanaklarını ısrırım seninnnnnnnnnnnnnnn!
Sağol canım :) Tabi baş ağrım geçmiyor
Şuan çalışıyor mu canım ?
Yok canım, durduk yere başladı, arada oluyor, sürekli pcdeyim ondandır belkide :)miagren fln mı var ?
Yemeğe gitmiştim canım ya sonra film izledik benimkiyle şimdi geldim =)Nereye kayboluyon sen canım, kır dizini otur 2 dk :)
Sende çalışırsan bir engel kalmaz ki kuzum =)evet muhasebeci olarak calısıyor
Yok canım, durduk yere başladı, arada oluyor, sürekli pcdeyim ondandır belkide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?