- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.521
Mekan mobilya ant yaz canim bende cikiyobulamadım mekan mobilya sitesini cıkmadı bişey
Bilmiyomusun bee :) cinsel ilişki geçiriyor baş ağrısını :)Söyle işte
Bugün fragmanda çalan şarkıyı dinledim durdum harika ya ..
Kuzum ben istiyorum gitmeyi de benimki o tarz filmlerden hoşlanmıyor
Ama gideceğiz Allah nasip ederse..
Harbiden mi hiç duymadım he hahaha ondna pis pis sırıtıyorsun dimi hahahaBilmiyomusun bee :) cinsel ilişki geçiriyor baş ağrısını :)
Bilmiyomusun bee :) cinsel ilişki geçiriyor baş ağrısını :)
olabilir canım :) gidersem zaten mutlaka sana gittim diye yazarımhmm en olmadı dvd si cıkınca izlersin :)
Mekan mobilya ant yaz canim bende cikiyo
Evett :) evlendikten sonra dene bak :)Harbiden mi hiç duymadım he hahaha ondna pis pis sırıtıyorsun dimi hahaha
olabilir canım :) gidersem zaten mutlaka sana gittim diye yazarım
Ona bende anlam veremiyorum :) ama denenmiş gerçekliği ispatlanmış, güvenebilirsiniz bana :)eee millet o zaman niye basım agrıyo istemiyorum bugün diyor dizi filmlerde
İyi geceler canımBen kacar size iyi geceler genclik
Ona bende anlam veremiyorum :) ama denenmiş gerçekliği ispatlanmış, güvenebilirsiniz bana :)
Nerde okudun kanka , sağlık makalesinde falan mı ben o kadar çok okuyorum hiç birine denk gelmedimEvett :) evlendikten sonra dene bak :)
Pislik ya sıkılmış hahaha o yüzüğü pamağına takdırmadan gelme buraya muahben de kaçıyorum sıkıldım sizden
bir an önce uyuyayım da yarın olsun belkim bi sürpriz olur bir şey olur belli mi olur
Defol o zamanben de kaçıyorum sıkıldım sizden
bir an önce uyuyayım da yarın olsun belkim bi sürpriz olur bir şey olur belli mi olur
Haha o nasıl bir sert defol diyiş tarzı yaDefol o zaman
İyi geceler canım görüşürüz
Tecrübe ettim kankaNerde okudun kanka , sağlık makalesinde falan mı ben o kadar çok okuyorum hiç birine denk gelmedim
Hadi bana da bir defol çek içeri kaçıyorum gelirim yineİyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?