- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.501
vayy.. romantizmi doruklarda yaşıyorsunuz yaniYemeğe gitmiştim canım ya sonra film izledik benimkiyle şimdi geldim =)
canım geçmiş olsun evde dondurma varsa hemen bir dondurma ye 2 dakikaya keser ağrını..Yok canım, durduk yere başladı, arada oluyor, sürekli pcdeyim ondandır belkide :)
Sende çalışırsan bir engel kalmaz ki kuzum =)
Zaten bizim nesiln en sık görülen hastalığı baş ağrısı :)evet olabilir :) benim de başıma ağrı girer eğer çok durursam pc tv basında
Hahaha =D balık yedirdi benimki zorla ama tadı çok güzelmiş ön yargımı yok etti adamvayy.. romantizmi doruklarda yaşıyorsunuz yani
E daha ne o zaman kıyalım nikahıben de avukat olacağım işte benden yana sıkıntı olmaz
Bir alternatifim daha varcanım geçmiş olsun evde dondurma varsa hemen bir dondurma ye 2 dakikaya keser ağrını..
Yada duşa gir ayaklarını soğuk su ile yıka çıkarken başının ağrısı falan kalmaz..
Zaten bizim nesiln en sık görülen hastalığı baş ağrısı :)
Söyle merak ettim neymişBir alternatifim daha varBurdan söylemeyeyim
E daha ne o zaman kıyalım nikahı
gerilim filmlerinde uyuyorum ben herhalde çok gerginlikten olsa gerek hahahaya bi gerilim filmi bile insanda bas agrısı yapıyor :)
gerilim filmlerinde uyuyorum ben herhalde çok gerginlikten olsa gerek hahaha
Canim mekanmobilya diye gir kose takimina bak luna yaziyor bi tek onunki var digerlerinn yokhmm anladım avangard mı seviyorsun?
Doğru diyosun :)ya bi gerilim filmi bile insanda bas agrısı yapıyor :)
Söylenmez ayıpSöyle merak ettim neymiş
Canim mekanmobilya diye gir kose takimina bak luna yaziyor bi tek onunki var digerlerinn yok
Yok canım dün maç vardı yemeğe çıktık maç izledik sonra tatlı faslı gezmeydi etmeydi derken gece 1 olmuş..uyuyuo musun :) bu arada kayıp kız ı izledinz mi
Söyle işteDoğru diyosun :)
Söylenmez ayıp
Yok canım dün maç vardı yemeğe çıktık maç izledik sonra tatlı faslı gezmeydi etmeydi derken gece 1 olmuş..
Bugünde evdeydik , inan şuan sinemalık halim yok
Kuzum naptın sabunları =)Canim mekanmobilya diye gir kose takimina bak luna yaziyor bi tek onunki var digerlerinn yok
Bugün fragmanda çalan şarkıyı dinledim durdum harika ya ..hm anladım ben halen siddetle tavsiye ediyoruum ama bir fırsat bulun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?