- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.661
eyvallah canım =) ben seni tanımıyorum biraz kendinden bahseder misin :)Yo yo karşimsin artık
haha hayırlısı olsun bakalımafiyet olmuş :)
ben napayım sevgilimin en yakın arkadaşı benim en yakın arkadaşıma yarın teklif edeceğini söylemiş arkadaşım da hiç durur mu o da bana söyledi
harbiden ya 29 şubatta üye olmuşum kutlamaya kalksam 29 şubat diye bir gün yok yahu hahahaHuy Meselesi sen şubatın 29 çektiği bir yılda üye olmuşsun foruma
demek ki bir daha 2016 da 29 çekecek
haha hayırlısı olsun bakalım
eeeee hala yüzük yok mu kuzum ya :)
harbiden ya 29 şubatta üye olmuşum kutlamaya kalksam 29 şubat diye bir gün yok yahu hahaha
Aaaa gerçekten mi canım ya :) yarın yemeğe zaman çıkacak misiniz pekiee işte yarın kavuşuyorum yüzüğüme :) :)
Nişan mi yapiyosunuz pembisss??ee işte yarın kavuşuyorum yüzüğüme :) :)
Hos buldukHoşgeldin canım :)
Aaaa gerçekten mi canım ya :) yarın yemeğe zaman çıkacak misiniz peki
Nişan mi yapiyosunuz pembisss??
Öyle kuru kuru vermiycek herhalde birseyler hazırlamıştıryani nasıl bir şey yapacak onu söylememiş sevgilimin arkadaşı sadece benim arkadaşıma xx yarın pembelokuma evlenme teklifi edecek demiş yüzükten bahsetmiş filan
Öyle kuru kuru vermiycek herhalde birseyler hazırlamıştır
Aa canim gormedim ben onucanım burada sana alıntı yaparak anlatmıştım okumadın mı?
hep kötü şeyler mi yazacağım bu sefer iyi bir haberle geldim sevgilim bana tektaş yüzük almış evlenme teklifi edecekmiş yazmıştım :) nasıl öğrendiğimi anlatmıştım :)
Heyecan var mı heyecanevet çünkü işte çocuk bnm arkadaşıma tün gün bununla uğraştık demiş
keşke ona aşık olduğum yere götürse beni :) ilk gördüğüm yer ilk görüşte aşk
Bende iyiyim,ellerinden operimIyiyim canım sen nasılsın
Aa canim gormedim ben onugorsem cvp yazardim mutlaka. Tabletten giriyorum bazen bildirim gelmiyo,gecmis konusmalara da bakmadim, cok sevindimm. İnsallah hersey gonlunce olur 
Heyecan var mı heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?