İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Selam millet: )
Kim var kim yok bakıyım, pinko yok bu akşam o belli, ayrıca bende merak ettim pinkonun nerde olduğunu.
Neti gitmiştir belkide.

Kızlar merak etmişsiniz, kusura bakmayın haber veremedim 8 de uykum geldi gittim uyudum :)
O kadar üst üste uykusuz kalınca arada erkenden bayılıyorum :)
Pinkoşu gören var mı arkadaşlar

bugün hiç konuşmadık onunla

Bende onu diyodum dur bi msj atayim

Selam millet: )
Kim var kim yok bakıyım, pinko yok bu akşam o belli, ayrıca bende merak ettim pinkonun nerde olduğunu.
Neti gitmiştir belkide.

Tamam tamam utanmaa 

Dun neler yaptin anlattt nirdeydiinnm
Dün eşimi yolladım, sonra Teyzeme gittim kahvaltıya Yedim içtim öğlen evime geldim :)
Sonra pazara çıktım (Hiç sevmem) Eve geldim işlerim vardı onları hallettim, eşim geldi uyudu hemen, bende yemek yapmaya başladım yemek pişince bi uyku bastırdı, baktım burda kimse yok gittim uyudum
Acayip iyi geldi ama bi tatlı uyku bastırmıştı ki :)
Sen naptın bensiz? Dün hiç pas vermediydin de bana

Vayy cok dolu gecmis günün :)
Bende sabah erken kalktim ise gittim. Eski musterilerimden bir kiz var arada arar halimi hatrimi sorar,carsiya her geldiginde yanima da ugrar sagolsun. Dun aradi illa esinle bize yemege gelin. Hic adetim degildir aslinda ama o kadar israr etti ki dayanamadim tamam dedim, gittik 
Yedirdi,icirdi dana gibi şiştik. Diyet falan yalan oldu eve geldigimde 10 olmustu saat. Foruma girdim sen yoktun msj attim cvp vermedin

İyide sen beni eski müşterin için ihmal etmişsin
Yazcaktım aslında heber verecektimde ne olduysa gittim pat diye :)
Birde uyanırım diye düşünüyordum, benimki açlığa dayanamaz kesin uyandırır yemek yiyelim der dedim ama kıyamamış :)

Hiçte bile
Hadi ordan millet beni merak etsin dedin ondan haber vermedin dimi itiraf et  

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…