- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.741
Basinda şiddetli agriyor muAnladin da neyse
Var da kasıklarımda fena bi sancı var. Çıkamadm yataktan. Kesin
Hamilelik belirtileri arasında idrarda yanmada varmıBasinda şiddetli agriyor mu
Bizde erken yattik esimi gönderdim hava kapaliydi tam uyuma havasi dedim uyuduk bugun bebisim yorgun ya kac günlerdir kipirdamiyodu pek bugun dinlenmeye ayarladim kendimiİyidir, akşam erkenden uyudum erkendende uyandım, sen napıyorsun bebiş nasıl:)
O kisiden kisye degisir benim kasigim agriyodu bi de cok siddetli basimHamilelik belirtileri arasında idrarda yanmada varmı
Hmm dinlen madem yorma kendini, kızına ayır zamanını :)Bizde erken yattik esimi gönderdim hava kapaliydi tam uyuma havasi dedim uyuduk bugun bebisim yorgun ya kac günlerdir kipirdamiyodu pek bugun dinlenmeye ayarladim kendimibu arad bu eskiydi yoktu bi suredir yeniden koymuslar
Ya geçen gece başım ağrıyordu ya hani, o oluyo bende zaman zaman gerçide, 2 haftadırda yanma bi geçmedi, geçen gün benimkide heyecan yapınca acaba dedimO kisiden kisye degisir benim kasigim agriyodu bi de cok siddetli basim
Ayy insallahHadi canım ya acı çekiyorsun diye sevinecem neredeyse
İnşallah hayırlı haberini alırız artık
Ay sorma hepimiz soka girdik. Bizde anlamadik siskoanne cozdu olayi. Cin gibi kariEvet evet bitti düğün : D Amin teşekkür ederim
Valla çok şaşırdım ben o işe.. ona özelden bişeyler sormuştum ya evleniyorum diye resmimi falan göstermiştim.. Hiç anlamadım fake olduğunu siz iyi çakmışınız olayı
Yoo sadece kasiklarim agriyo. Aman Allahimmm hamile degil miyim yoksaa Basinda şiddetli agriyor mu
Testi ne zaman yapcan?Ayy insallah
Bende acı cekiyorum ama cok mutluyum

Ay sorma hepimiz soka girdik. Bizde anlamadik siskoanne cozdu olayi. Cin gibi kari
Yoo sadece kasiklarim agriyo. Aman Allahimmm hamile degil miyim yoksaa 
Belirtilerin hepsi kisiden kisye degisir inşallah hamissindirAyy insallah
Bende acı cekiyorum ama cok mutluyum

Ay sorma hepimiz soka girdik. Bizde anlamadik siskoanne cozdu olayi. Cin gibi kari
Yoo sadece kasiklarim agriyo. Aman Allahimmm hamile degil miyim yoksaa 
1 haftam var daha. Gecmiyor gunler,icim icime sigmiyor. Cok heyecanliyim bu ay umarim hevesim kursagimda kalmaz  Testi ne zaman yapcan?
İnsallah tatlimmBelirtilerin hepsi kisiden kisye degisir inşallah hamissindir
Siz zaten allaha emanet idraryollarin enfeksiyon kapmis olabilir canimHmm dinlen madem yorma kendini, kızına ayır zamanını :)
Ya geçen gece başım ağrıyordu ya hani, o oluyo bende zaman zaman gerçide, 2 haftadırda yanma bi geçmedi, geçen gün benimkide heyecan yapınca acaba dedim
Tabi sanmıyorum, her ay illa bi panik yapıyoruz
Adetin kac gun gectiİnsallah tatlimm
Daha günüm gelmedi canim. Ben tedavi goruyorum da yumurtam catladi iliskiye girdik daha 1 hafta gecti. Tutup tutmadigi 15 gunde belli olurmus. Adetime 1 hfta varAdetin kac gun gecti
Benimde senin gibiydi onceden basladi ama testte cikmadi hemen bi 10gun sonra cikti ama arkadsinin 2gu. Sonra cikmisti onceden baslayan agri adetten hemen sonraki iliskide tutan bebislerde olabiliyomus1 haftam var daha. Gecmiyor gunler,icim icime sigmiyor. Cok heyecanliyim bu ay umarim hevesim kursagimda kalmaz  
İnşallah canım ama olmazsa da hayal kırıklığı yok denemeye devam1 haftam var daha. Gecmiyor gunler,icim icime sigmiyor. Cok heyecanliyim bu ay umarim hevesim kursagimda kalmaz  
Geçen hafta bende öyle düşünüyordumSiz zaten allaha emanet idraryollarin enfeksiyon kapmis olabilir canim
Benim bi manevi annem var ona gosterek seni ben daha bilmiyordum bana dedi sen hamilesin yok degilim dedim hamilesin bak gor dedi bana eskiler kipriklerin karusikligindan biliyormusDaha günüm gelmedi canim. Ben tedavi goruyorum da yumurtam catladi iliskiye girdik daha 1 hafta gecti. Tutup tutmadigi 15 gunde belli olurmus. Adetime 1 hfta var
Sen bi dr gorun canimİnşallah canım ama olmazsa da hayal kırıklığı yok denemeye devamKıymetli olacak seninki, ondan bu nazı
Geçen hafta bende öyle düşünüyordum
Allah allahBenim bi manevi annem var ona gosterek seni ben daha bilmiyordum bana dedi sen hamilesin yok degilim dedim hamilesin bak gor dedi bana eskiler kipriklerin karusikligindan biliyormus
Yaa hiç sevmiyorum ben doktor moktor :) Birşeyim olunca annemi arıyorum ilaç ismi söylüyor canım isteyince kullanıyorumSen bi dr gorun canim
İnşallah canimm. Fazla naz asik usandirir sıkmaya basladi nazı niyazı  İnşallah canım ama olmazsa da hayal kırıklığı yok denemeye devamKıymetli olacak seninki, ondan bu nazı
Geçen hafta bende öyle düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?