İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

İyidir, akşam erkenden uyudum erkendende uyandım, sen napıyorsun bebiş nasıl :)
Bizde erken yattik esimi gönderdim hava kapaliydi tam uyuma havasi dedim uyuduk bugun bebisim yorgun ya kac günlerdir kipirdamiyodu pek bugun dinlenmeye ayarladim kendimi bu arad bu eskiydi yoktu bi suredir yeniden koymuslar

Bizde erken yattik esimi gönderdim hava kapaliydi tam uyuma havasi dedim uyuduk bugun bebisim yorgun ya kac günlerdir kipirdamiyodu pek bugun dinlenmeye ayarladim kendimi bu arad bu eskiydi yoktu bi suredir yeniden koymuslar
Hmm dinlen madem yorma kendini, kızına ayır zamanını :)

O kisiden kisye degisir benim kasigim agriyodu bi de cok siddetli basim
Ya geçen gece başım ağrıyordu ya hani, o oluyo bende zaman zaman gerçide, 2 haftadırda yanma bi geçmedi, geçen gün benimkide heyecan yapınca acaba dedim
Tabi sanmıyorum, her ay illa bi panik yapıyoruz

Hadi canım ya acı çekiyorsun diye sevinecem neredeyse
İnşallah hayırlı haberini alırız artık
Ayy insallah
Bende acı cekiyorum ama cok mutluyum

Ay sorma hepimiz soka girdik. Bizde anlamadik siskoanne cozdu olayi. Cin gibi kari
Basinda şiddetli agriyor mu
Yoo sadece kasiklarim agriyo. Aman Allahimmm hamile degil miyim yoksaa 

Belirtilerin hepsi kisiden kisye degisir inşallah hamissindir

Siz zaten allaha emanet idraryollarin enfeksiyon kapmis olabilir canim

1 haftam var daha. Gecmiyor gunler,icim icime sigmiyor. Cok heyecanliyim bu ay umarim hevesim kursagimda kalmaz  
Benimde senin gibiydi onceden basladi ama testte cikmadi hemen bi 10gun sonra cikti ama arkadsinin 2gu. Sonra cikmisti onceden baslayan agri adetten hemen sonraki iliskide tutan bebislerde olabiliyomus

1 haftam var daha. Gecmiyor gunler,icim icime sigmiyor. Cok heyecanliyim bu ay umarim hevesim kursagimda kalmaz  
İnşallah canım ama olmazsa da hayal kırıklığı yok denemeye devam Kıymetli olacak seninki, ondan bu nazı

Siz zaten allaha emanet idraryollarin enfeksiyon kapmis olabilir canim
Geçen hafta bende öyle düşünüyordum

Daha günüm gelmedi canim. Ben tedavi goruyorum da yumurtam catladi iliskiye girdik daha 1 hafta gecti. Tutup tutmadigi 15 gunde belli olurmus. Adetime 1 hfta var
Benim bi manevi annem var ona gosterek seni ben daha bilmiyordum bana dedi sen hamilesin yok degilim dedim hamilesin bak gor dedi bana eskiler kipriklerin karusikligindan biliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…