- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.861
Selam, naber?şşşşşş
Bence tam 12 de uyu sabahtan erken kalkarsa düzene sorarsan canimValla benim uyumam 3-4-5 arası değişiyor, sabah kalkamıyorum öyle olunca da, en geç 12 de uyusam süper olacak
Öyle deyince panik yaptım baktım hemen, beklenirde böcüktenO kişisel iletinin bize çaktırmadan küsür mu ediyorsun kızhosgeldin canım naber
Ya işte dün sabah erken kalktım, akşamda erkenden uyudum, bakalım bugün ne yapcamBence tam 12 de uyu sabahtan erken kalkarsa düzene sorarsan canim
Bugün kaçta kalktım kuzumYa işte dün sabah erken kalktım, akşamda erkenden uyudum, bakalım bugün ne yapcam
7,30 da tatlımBugün kaçta kalktım kuzum
evet cnm açık lise bu sene son İnşAllah bu mart ayında ygs sınavına gireceğimAaa okuyo musun sen? O zaman bosver kocayi once kariyer :) kac yasindasin,bolum ne damla?
Hic degilim
Kuşumm benim yayaaa
bitmiyor o laflar ama can acıtıyor işteMilletin lafi bitmez bacim salla gitsin
önceden pek takmazdım ama bu laflardn sonra karamsar ettiler beniiiAçıklama yapma işte, ben zamanı geldiğinde size davetiyemi yollarım de :)
SelamSelam, naber?
slm :)şşşşşş
O kişisel iletinin bize çaktırmadan küsür mu ediyorsun kızhosgeldin canım naber
Selamm , naberr?slm :)
iyi cnm snden nabrSelamm , naberr?
İyi bende ne olsun oyumu gönderdim nevreste yeiyi cnm snden nabr
ne oyu???İyi bende ne olsun oyumu gönderdim nevreste ye
nevreste yılın kk üyelerini oylatıorne oyu???
aa bana linkini atarmısın :)nevreste yılın kk üyelerini oylatıor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dinlar-kulubu-enleri-yarisma-duyurusu.763650/aa bana linkini atarmısın :)
Amin ecmain canim kismetiyle gelir inşallahAmin canım inşallah, sen bebeğini düşün. Allah herşeyi gönlünüze göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?