- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.821
Ayy benim kv de ne guzel yapardi ama kadincagizin hali kalmadi tadilat yuzunden kendine hayri yok pufffAl bende de o kadar, kv deyimi çağırsam yemeği falan yapar ne güzel
Ben 3ay basimi yastiktan kaldiramamistimE iftira atiyosun
O benim genel ruh halim zaten meryemcim
Tövbe de kız ÇaprılarsınE iftira atiyosun
O benim genel ruh halim zaten meryemcim
:) Kısmett işi bitince yapar artık geneAyy benim kv de ne guzel yapardi ama kadincagizin hali kalmadi tadilat yuzunden kendine hayri yok pufff
Bende de uyusukluk var ama acaba mevsim degisiminden mi? Kasıklarımda agri cok aslindaBen 3ay basimi yastiktan kaldiramamistim
TovbeTövbe de kız Çaprılarsın
Bebek olunca bende ona yerlescemTövbe de kız Çaprılarsın
:) Kısmett işi bitince yapar artık gene
Gerçekten mi? Neden ki evdesin nasılsa?Bebek olunca bende ona yerlescem
Sen dikkat et kendine cok hareket etme bi yerlere uzancam diye ugrasma mumkun oldunca az hareket ve stresten uzak durBende de uyusukluk var ama acaba mevsim degisiminden mi? Kasıklarımda agri cok aslinda
Tovbe
Gelen gidenle ugrasamiycam ya bide geceleri alistirana kadar iyi olurGerçekten mi? Neden ki evdesin nasılsa?
Senin kardeşin, annen yokmu?Gelen gidenle ugrasamiycam ya bide geceleri alistirana kadar iyi olur
Ssgol canim tavsiyelerin icin :)Sen dikkat et kendine cok hareket etme bi yerlere uzancam diye ugrasma mumkun oldunca az hareket ve stresten uzak dur
Senin 2. Miydi meryem?Gelen gidenle ugrasamiycam ya bide geceleri alistirana kadar iyi olur
İlkSenin 2. Miydi meryem?
Senin kacinci
Benim 2 olur :) Eşimin çocuktan ne farkı varSenin kacinci
Annem gelcek gibi o gelirse gitmem ama gelmeme durumu olursa ole gitcem kiz kardesimde yok zatenSenin kardeşin, annen yokmu?
Rica ederim canim sen tedbiri al tavekel allahtan yok canim benimde ilkSsgol canim tavsiyelerin icin :)
Allaha şükür büyük sıkıntılarım yok hayatimda.İs hayatinda ister istemez stress oluyokismet yaa,Rabbim ol dedikten soinra hersey olur ya :)
Hmm anladım canım, neyse nasıl rahat edeceksen öyle yap tabi ama çocuğu ordan oraya götürme iyi olmaz sanki kv gelsin kalsın. Allah korusun hasta olur falan, p yüzden söyledim.Annem gelcek gibi o gelirse gitmem ama gelmeme durumu olursa ole gitcem kiz kardesimde yok zaten
Dogru diyosunBenim 2 olur :) Eşimin çocuktan ne farkı var
Himm,avatarda bebek resmi var ya senin bebisin sandim :)Rica ederim canim sen tedbiri al tavekel allahtan yok canim benimde ilk
Yigenim canim o :)Dogru diyosun
Himm,avatarda bebek resmi var ya senin bebisin sandim :)
Maşallah cok tatlii    Yigenim canim o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?