- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.841
Ole aslinda bende ilk kendi yatagina yatsin bilsin isterim bide bizim mahllye daha dogal gaz gelmedi ama annemlerin oraya gelcekmis gerci antalya soguk degilde iste bakalim nasil olcak bi dogsundaHmm anladım canım, neyse nasıl rahat edeceksen öyle yap tabi ama çocuğu ordan oraya götürme iyi olmaz sanki kv gelsin kalsın. Allah korusun hasta olur falan, p yüzden söyledim.
Amiin ecmain canim sanada rabbim bi an once nasip etsinMaşallah cok tatlii    Rabbim senin bebegini de sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah
Öyle tabi son ana kadar bütün planların değişedebilir. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap :)Ole aslinda bende ilk kendi yatagina yatsin bilsin isterim bide bizim mahllye daha dogal gaz gelmedi ama annemlerin oraya gelcekmis gerci antalya soguk degilde iste bakalim nasil olcak bi dogsunda
Bende plan yapmiyorum zaten ne zaman dogca bile belli degil 3aydan az kaldi ve bu is stresi yuzunden erken dogurmazsam iyiÖyle tabi son ana kadar bütün planların değişedebilir. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap :)
Yiğeninde pek tatlı. Allah bağışlasın.
Aman aman stres yapma, Allah herşeyin hayırlısı nasip etsin, sen içini ferah tut.Bende plan yapmiyorum zaten ne zaman dogca bile belli degil 3aydan az kaldi ve bu is stresi yuzunden erken dogurmazsam iyi
Isteristemez oluyo canim ya bben ne kadar bebegimi dusunup rahatlamaya calissamda hergun yeni bi problem varAman aman stres yapma, Allah herşeyin hayırlısı nasip etsin, sen içini ferah tut.
Problemleri sana yasıtmasınlar o zaman, Mecburen mi içinde oluyorsunIsteristemez oluyo canim ya bben ne kadar bebegimi dusunup rahatlamaya calissamda hergun yeni bi problem var
Aynen mecbur geliyor ya icinde olunca isteProblemleri sana yasıtmasınlar o zaman, Mecburen mi içinde oluyorsun
Hmm anladım canım, neyse bebiş için mecburen dizginiycen kendiniAynen mecbur geliyor ya icinde olunca iste
Hayirlis bakalim bian once isleri ayirabilirsek rahatliycaz da rabbim kolayligini versin inşallahHmm anladım canım, neyse bebiş için mecburen dizginiycen kendini
Amin canım inşallah, sen bebeğini düşün. Allah herşeyi gönlünüze göre versin.Hayirlis bakalim bian once isleri ayirabilirsek rahatliycaz da rabbim kolayligini versin inşallah
Uykucu Pink uykucu pinkoKızlar merak etmişsiniz, kusura bakmayın haber veremedim 8 de uykum geldi gittim uyudum :)
O kadar üst üste uykusuz kalınca arada erkenden bayılıyorum :)
Ooo kimler gelmişUykucu Pink uykucu pinko
Yok telefonu aldım canım benimki telini verdi onun Tekin'den giriyorum suan yani bu gece burdayım :) suan yayıldı tv karşısında bu tarz benim başlasa da izlemem diye bekliyorum :)Ooo kimler gelmişMisafir gibi kullanıyon burayı bakıyorum da
İyi hadi gözün aydın ama ben gece geç saatlere kadar kalamayabilirim, düzene oturtalım dedim uykumuzu, bakalımYok telefonu aldım canım benimki telini verdi onun Tekin'den giriyorum suan yani bu gece burdayım :) suan yayıldı tv karşısında bu tarz benim başlasa da izlemem diye bekliyorum :)
Onu da izliyoruz ama ben bunu başladığı günden beri takip ediyorum o yüzden hız kaçırmadan izlerim :) kaçta uyuyorum ki canım benimİyi hadi gözün aydın ama ben gece geç saatlere kadar kalamayabilirim, düzene oturtalım dedim uykumuzu, bakalım
Ben onu sevmiyorumÇok saçma geliyor, samimiyetsiz..
Otur ntv sporu izle daha eğlenceli
Valla benim uyumam 3-4-5 arası değişiyor, sabah kalkamıyorum öyle olunca da, en geç 12 de uyusam süper olacakOnu da izliyoruz ama ben bunu başladığı günden beri takip ediyorum o yüzden hız kaçırmadan izlerim :) kaçta uyuyorum ki canım benim
O kişisel iletinin bize çaktırmadan küsür mu ediyorsun kızşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?