İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hmm anladım canım, neyse nasıl rahat edeceksen öyle yap tabi ama çocuğu ordan oraya götürme iyi olmaz sanki kv gelsin kalsın. Allah korusun hasta olur falan, p yüzden söyledim.
Ole aslinda bende ilk kendi yatagina yatsin bilsin isterim bide bizim mahllye daha dogal gaz gelmedi ama annemlerin oraya gelcekmis gerci antalya soguk degilde iste bakalim nasil olcak bi dogsunda

Ole aslinda bende ilk kendi yatagina yatsin bilsin isterim bide bizim mahllye daha dogal gaz gelmedi ama annemlerin oraya gelcekmis gerci antalya soguk degilde iste bakalim nasil olcak bi dogsunda
Öyle tabi son ana kadar bütün planların değişedebilir. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap :)
Yiğeninde pek tatlı. Allah bağışlasın.

Öyle tabi son ana kadar bütün planların değişedebilir. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap :)
Yiğeninde pek tatlı. Allah bağışlasın.
Bende plan yapmiyorum zaten ne zaman dogca bile belli degil 3aydan az kaldi ve bu is stresi yuzunden erken dogurmazsam iyi

Yok telefonu aldım canım benimki telini verdi onun Tekin'den giriyorum suan yani bu gece burdayım :) suan yayıldı tv karşısında bu tarz benim başlasa da izlemem diye bekliyorum :)
İyi hadi gözün aydın ama ben gece geç saatlere kadar kalamayabilirim, düzene oturtalım dedim uykumuzu, bakalım
Ben onu sevmiyorum Çok saçma geliyor, samimiyetsiz..
Otur ntv sporu izle daha eğlenceli

İyi hadi gözün aydın ama ben gece geç saatlere kadar kalamayabilirim, düzene oturtalım dedim uykumuzu, bakalım
Ben onu sevmiyorum Çok saçma geliyor, samimiyetsiz..
Otur ntv sporu izle daha eğlenceli
Onu da izliyoruz ama ben bunu başladığı günden beri takip ediyorum o yüzden hız kaçırmadan izlerim :) kaçta uyuyorum ki canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…