- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.221
İyi geceler carriee hep gel buralara, ozletme kendini8SAJIM bitior KIZLAR
Görüşürüz optummm
ben msnı kullanmazdım bı haberdımBaya dallasa donmus olay
Ay evet cok ozledim o gunleri. Mod olmak icin gunde 300-500 konu aciyodum ac susuz pc basinda,kulagimda sagodiss atiyodum bide bacak kadar boyumla
Msn plus ciktiginda ne sevinmistim yaa bir suru özellik gelmisti. Titresim programi indirmstim pislik olsun diye ard arda 100 titresime ayarliyodum kasıyodu msn dusuyolardi bende cok marifet yapmis gibi mutlu oluyodum
Sen o donemler küçüktün de ondanben msnı kullanmazdım bı haberdım
Sana da canimİyi geceler, tatlı uykular kızlar...
Aaaa coookkk tebrik ederimm canimmmmm. Rabbim tamamina erdirsin insallahhSelamun aleykum evlenme teklifimi aldım çok şükür
İlk tanıştığımız (görür görmez aşık olmuştum zaten hemen de flörtleşmeye başlamıştık) yerde
Rabbim hayırlı etsin :)
Aaaa coookkk tebrik ederimm canimmmmm. Rabbim tamamina erdirsin insallahh
Allah gonlune gore verdi desene,daha dun burda ``insallah ilk tanistigimiz yerde evlenme teklif eder`` demistin
Cok sevindim senin adina,hersey yoluna giriyor baksana  
Hep mutluluktan aksin gözlerinden yaslar,Allahimm soldurmsin guler yüzünü P
evet canım öyle demiştim onedenle duygusal oldu baya o kadar cok agladım ki bugun yani goren tecavuzcumle evleniyorum zannederdi sonra yemege gittik kesin garsonlar sasirmistir :)
Hep mutluluktan aksin gözlerinden yaslar,Allahimm soldurmsin guler yüzünü 
İyiyim,takiliyorum buralarda. Gozlerim sızlamaya basladi giderim birazdan :)Amin canım cok sağol cok tesekkur ederimEe sen nasılsın?
İyiyim,takiliyorum buralarda. Gozlerim sızlamaya basladi giderim birazdan :)
Tesekkurler canim, sen bu heyecanla uyuyamazsin bu gece. İcinde kediler tepisirPeki o zaman iyi geceler dileyeyim sana :) ben de uyurum zannediyorum :)
Tesekkurler canim, sen bu heyecanla uyuyamazsin bu gece. İcinde kediler tepisir
Günaydın kizlaaar
İyi sayılırım canım neye oy kullandın enleremi hangi kategoriye
Naber canimGünaydıın :)
gunaydin bocukGünaydınnnnn
kucukmusum ben sokakta ıp atlıyodumSen o donemler küçüktün de ondanbem 17-18 yaslarindaydim, senin 12 yaslarinda olman lazim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?