- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.241
Nere gitcen kizSelam
Ben gezmeye gitcem akşama kadar olmam merak edip polise haber vermeyin
Ablamarla buluşcam canım, Kaıdköyün altını üstüne getiririz yineNere gitcen kiz
Naber canimgızlar gunaydın
Iyi ya napem magzadayim calisiyomAblamarla buluşcam canım, Kaıdköyün altını üstüne getiririz yine
Sen napıyosun nasılsın?
Neden evde uzanmıyorsun? Senin bu ara dinlenmen gerekmiyormuydu? Yerine duracak kims yok mu canımIyi ya napem magzadayim calisiyom
Bizde eleman tek onuda ustalarin basina gonderiyoruz annemde arada cikmasi gerekiyor mecbur iniyorum ama ptesiden itibaren pek inmemNeden evde uzanmıyorsun? Senin bu ara dinlenmen gerekmiyormuydu? Yerine duracak kims yok mu canım
Yakın yani iyi o zaman. Gerçi orda yoracak birşey olmuyordur.Bizde eleman tek onuda ustalarin basina gonderiyoruz annemde arada cikmasi gerekiyor mecbur iniyorum ama ptesiden itibaren pek inmem
Naber canim
gunaydin bocuk
Yani kuyum oldu icin tek skinti hirsizlar musteriye bakarken dikkatli olmak lazim isteYakın yani iyi o zaman. Gerçi orda yoracak birşey olmuyordur.
Aman Allah korusun yaa.. Haberlerde izledikçe kötü oluyorum. Pislikler milletin rızkına çöküp birde canlarını alıyorlar.Yani kuyum oldu icin tek skinti hirsizlar musteriye bakarken dikkatli olmak lazim iste
Iyim canim napiyosuniyiliiik canıım senden naber :)
Iyim canim napiyosun
canım benım yerımede gezzzzzz :)Yakın yani iyi o zaman. Gerçi orda yoracak birşey olmuyordur.
kolay grlsınÇalışıyoruum. Sabah 10dan beri sorunlu bi müşteriyle uğraşıyorum şunda indirim varmı bunda var mı diye diye çıldırttı etiketleri görmüyo sanırım
Gezerim tabi lafı mı olurcanım benım yerımede gezzzzzz :)
dınlen dınlen yorma kendınıı :)Iyim canim napiyosun
ıfadenı yesınler hadı gıt suslen puslen senGezerim tabi lafı mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?