İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ahhh ahhh canim demi ben diyorum seriat gelsin herkes rahat etsin millet ben bole deyince milletin carsafla gezmesi dusari cikmamasi lazim gibi algilaniyor ama ole degil yetmiyo ulkemin cezalari caydirici degil iste

Ahhh ahhh canim demi ben diyorum seriat gelsin herkes rahat etsin millet ben bole deyince milletin carsafla gezmesi dusari cikmamasi lazim gibi algilaniyor ama ole degil yetmiyo ulkemin cezalari caydirici degil iste
Bu Ülkeye şeriat gelmez :) Kimse getirmez, halk getirtmez, ama ordaki caydırıcı cezalar kullanılabilir. Avrupa ya benziycez diye yaşamaya korkuyoruz. İnsan olmayana insam muammelesini neden yapıyoruz, aramıza katacakmışız, geri kazanacakmışız, katımıyor, adam ısrarla ben insan değilim diyor.

Aynen batiya benziycez diye olcekler adam batinin ilmini alin demis ahlakini degil bizimkiler anlamiyor benim iki sene once arkadasimi tecavuz edip oldurdu adiyi ascaklardi bak bakalim ne oluyo o zaman baya gundeme gelmisti idam geri gelsin diye ama nerdeeee

Amann canım kimin umrunda. Adamı cinayetten içeri atacaklar, iyi halden indirim alıyor. Geçen Müge Anlı diyor iyi hal nedir ,adam hakim karşısında mübaşiremi saldıracak heralde hazırolda duracak.
Adam erkenden çıkıp bu sefer başkasının dünyasını karartıyor.

O kadinida bi gun oldurecekler dobra dobra konusuyor sevmez bizim millet bolesini

O kadinida bi gun oldurecekler dobra dobra konusuyor sevmez bizim millet bolesini
Ben bayılıyorummmm :)
En sevdiğim insan tipi, eskiden bende dan dan söylerdim, şimdi neyse kırmayayım kkimseyi diye sessiz duruyorum, doğrucuyumdu o ayrı, yani kırılmasınlar diye yalan söylemem.
Müge ayrı dünya, sabah erken kalkmalarımın sebebi

Deli misin yavrum sen yatsana sabahlari bak cok ararsin bugunleri diiim sana

Ay altın için napıyolar kii yaaa
Yatirimda indirim olmuyor bizde bide taksitte yok simdi dun aciklama yapildi 4taksit yapilabilcek indirimi begenmiyolar 14de yine baya yapiyoruz ama onu bile begenmezler 22de zaten cok az bi kar oluyor onuda alma diyo kimisi

Yatirimda indirim olmuyor bizde bide taksitte yok simdi dun aciklama yapildi 4taksit yapilabilcek indirimi begenmiyolar 14de yine baya yapiyoruz ama onu bile begenmezler 22de zaten cok az bi kar oluyor onuda alma diyo kimisi

Ay hiç kafamı yormam ben hehhehe :)
benim altın anlayışım sadece kolye ve künye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…