- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.261
Ben hem sizinle konuşup hem süslenebiliyorum :) Allah yetenek vermişıfadenı yesınler hadı gıt suslen puslen sen
Ahhh ahhh canim demi ben diyorum seriat gelsin herkes rahat etsin millet ben bole deyince milletin carsafla gezmesi dusari cikmamasi lazim gibi algilaniyor ama ole degil yetmiyo ulkemin cezalari caydirici degil isteAman Allah korusun yaa.. Haberlerde izledikçe kötü oluyorum. Pislikler milletin rızkına çöküp birde canlarını alıyorlar.
Hırsızlığın cezasıda az olunca millet tabi yapar, kes bakayım elini. Yapıyor mu birdaha
Bu Ülkeye şeriat gelmez :) Kimse getirmez, halk getirtmez, ama ordaki caydırıcı cezalar kullanılabilir. Avrupa ya benziycez diye yaşamaya korkuyoruz. İnsan olmayana insam muammelesini neden yapıyoruz, aramıza katacakmışız, geri kazanacakmışız, katımıyor, adam ısrarla ben insan değilim diyor.Ahhh ahhh canim demi ben diyorum seriat gelsin herkes rahat etsin millet ben bole deyince milletin carsafla gezmesi dusari cikmamasi lazim gibi algilaniyor ama ole degil yetmiyo ulkemin cezalari caydirici degil iste
Ayyyh o musteri benide delirtiyor yav altin aliyonÇalışıyoruum. Sabah 10dan beri sorunlu bi müşteriyle uğraşıyorum şunda indirim varmı bunda var mı diye diye çıldırttı etiketleri görmüyo sanırım
Hadi hadii altında da iyi indirimler var :) Kv bi altın alışverişi yapıyor yarı yarıya neredeyse.Ayyyh o musteri benide delirtiyor yav altin aliyon
Aynen batiya benziycez diye olcekler adam batinin ilmini alin demis ahlakini degil bizimkiler anlamiyor benim iki sene once arkadasimi tecavuz edip oldurdu adiyi ascaklardi bak bakalim ne oluyo o zaman baya gundeme gelmisti idam geri gelsin diye ama nerdeeeeBu Ülkeye şeriat gelmez :) Kimse getirmez, halk getirtmez, ama ordaki caydırıcı cezalar kullanılabilir. Avrupa ya benziycez diye yaşamaya korkuyoruz. İnsan olmayana insam muammelesini neden yapıyoruz, aramıza katacakmışız, geri kazanacakmışız, katımıyor, adam ısrarla ben insan değilim diyor.
Tanidiksa kendini kurtarcak karla veriyodur degilse kimse yari yariya vermez o altinin ayari düşüktür dikkat edinHadi hadii altında da iyi indirimler var :) Kv bi altın alışverişi yapıyor yarı yarıya neredeyse.
Oturuyorum simdi bugun hava kapali pek gelen giden yokdınlen dınlen yorma kendınıı :)
Amann canım kimin umrunda. Adamı cinayetten içeri atacaklar, iyi halden indirim alıyor. Geçen Müge Anlı diyor iyi hal nedir ,adam hakim karşısında mübaşiremi saldıracak heralde hazırolda duracak.Aynen batiya benziycez diye olcekler adam batinin ilmini alin demis ahlakini degil bizimkiler anlamiyor benim iki sene once arkadasimi tecavuz edip oldurdu adiyi ascaklardi bak bakalim ne oluyo o zaman baya gundeme gelmisti idam geri gelsin diye ama nerdeeee
O kadinida bi gun oldurecekler dobra dobra konusuyor sevmez bizim millet bolesiniAmann canım kimin umrunda. Adamı cinayetten içeri atacaklar, iyi halden indirim alıyor. Geçen Müge Anlı diyor iyi hal nedir ,adam hakim karşısında mübaşiremi saldıracak heralde hazırolda duracak.
Adam erkenden çıkıp bu sefer başkasının dünyasını karartıyor.
meyra gıbı degılım de sen suna meyra duyrulurBen hem sizinle konuşup hem süslenebiliyorum :) Allah yetenek vermiş
Meyra yaptığı işe özen gösterdiği için diğerini yapmıyor bence :)meyra gıbı degılım de sen suna meyra duyrulurıkı ısı yapıyorum
Ben bayılıyorummmm :)O kadinida bi gun oldurecekler dobra dobra konusuyor sevmez bizim millet bolesini
Ayyyh o musteri benide delirtiyor yav altin aliyon
Deli misin yavrum sen yatsana sabahlari bak cok ararsin bugunleri diiim sanaBen bayılıyorummmm :)
En sevdiğim insan tipi, eskiden bende dan dan söylerdim, şimdi neyse kırmayayım kkimseyi diye sessiz duruyorum, doğrucuyumdu o ayrı, yani kırılmasınlar diye yalan söylemem.
Müge ayrı dünya, sabah erken kalkmalarımın sebebi
Yatirimda indirim olmuyor bizde bide taksitte yok simdi dun aciklama yapildi 4taksit yapilabilcek indirimi begenmiyolar 14de yine baya yapiyoruz ama onu bile begenmezler 22de zaten cok az bi kar oluyor onuda alma diyo kimisiAy altın için napıyolar kii yaaa
Yatirimda indirim olmuyor bizde bide taksitte yok simdi dun aciklama yapildi 4taksit yapilabilcek indirimi begenmiyolar 14de yine baya yapiyoruz ama onu bile begenmezler 22de zaten cok az bi kar oluyor onuda alma diyo kimisi
onlarda bozdurunca para etmıyo ama ıscılık cokAy hiç kafamı yormam ben hehhehe :)
benim altın anlayışım sadece kolye ve künye :)
Ben kötü birine donusuorum galiba kizlarHemde manevi
Ama çok güzel :)Deli misin yavrum sen yatsana sabahlari bak cok ararsin bugunleri diiim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?