- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.321
şarkısıda var kuyruklu yılan koydum..hehe
Kaynanamın adını pamuk prenses goydum
kııız sonunda muradına ermişssin allah daim etsin
ne demek canımm rabbim kolaylığını versin bi çırpıda oluversin herşeySagol canım Allah razı olsun
ne demek canımm rabbim kolaylığını versin bi çırpıda oluversin herşey
tebrik ederim canım.. allah tamamına erdirsin. ama isteme , nişan, düğüğn fafln çok sıkıcı işler.. bide sürtüşmeli geçiyo. kimseyi umursama..kaşı geç...Selamun aleykum evlenme teklifimi aldım çok şükür
İlk tanıştığımız (görür görmez aşık olmuştum zaten hemen de flörtleşmeye başlamıştık) yerde
Rabbim hayırlı etsin :)
tebrik ederim canım.. allah tamamına erdirsin. ama isteme , nişan, düğüğn fafln çok sıkıcı işler.. bide sürtüşmeli geçiyo. kimseyi umursama..kaşı geç...
ben evlendim 3 gün sonra 1 yıl olucak.. kaşımatan popişim yara oldu..
kafayı takmasanda illa bi çomak sokan olucak.. ben anlatsam bana yaptıklarını ama bende altta kalmıyom.. resmen cazgır oldum..kendimi tanıyamıyom bazen...Tesekkur ederim canim :)
pek kafaya takan bir tip degilim umarim guzel gecer bu surecler :)
kafayı takmasanda illa bi çomak sokan olucak.. ben anlatsam bana yaptıklarını ama bende altta kalmıyom.. resmen cazgır oldum..kendimi tanıyamıyom bazen...
inş.. senin sürecin muhteşem geçer..
85 doğumluyum.Ask iki kisilikken guzel sadece omur boyu oyle de olmuyor malesef
kac dogumlusun
şarkısıda var kuyruklu yılan koydum..hehe
sen tapıyon sanki kaynana..
Hayırlı olsun canımmSelamun aleykum evlenme teklifimi aldım çok şükür
İlk tanıştığımız (görür görmez aşık olmuştum zaten hemen de flörtleşmeye başlamıştık) yerde
Rabbim hayırlı etsin :)
preenses falan demişin.. sen onu öle gör o allah bilir neler diyodur içinden çokmu kötüyüm ne...çok mu belli ettim ya
selam yavrim sıkılmış uykusu gelmiş haldeyimHerkese slm kızlar nasılsınız
yola girdin mi çorap söküğü gibi geliverir bacımAmin Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin :)
uyu tatlımselam yavrim sıkılmış uykusu gelmiş haldeyim
Kız ben dalga geçiom şarkıda çıngıraklı dio ya , bzm burda bi tane solist var o da pamuk prenses diye söylüopreenses falan demişin.. sen onu öle gör o allah bilir neler diyodur içinden çokmu kötüyüm ne...
ayyh çalışıyorum bugun ama şimdi eşim aradı birazdan gelcem diye o gelince eve çıkarım birazdan biraz şekerleme yaparım hamilelik iyi gidiyor şüküruyu tatlımbende şuan yatmayı çok isterdim nasıl gidiyor hamilelik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?