- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.361
trip atmayı seviyorum hıhsenin adın kurtçuk değil artık değiştirdim tripcan dicem sana
Sağlığı nasıl bebeğinin canım ?Guzeeel canim yapalim
Okudukca iyki eltim yok dedim
Eveett minik yavrum bi dogsunda
Hoşbuldukbende geldimhoşgeldik
evet biz gelince kaçıyo onlarHoşbuldukkimse yokmuş
Ne olmuş ki ben bakmadım geçmişe, zor oluyor telefondanevet biz gelince kaçıyo onlar
bence hepsi carinin eltisinin saçını başını yolmaya gitti
Bende azıcık okudum elti elti değil kocasına falan asılıyormuş falanNe olmuş ki ben bakmadım geçmişe, zor oluyor telefondan
Daha önce kocasına asılmış sonra kaynıyla çıkmaya başlamış, enson evleneceklerdi. Kaynın midesi Ankara çöplüğü mübarekBende azıcık okudum elti elti değil kocasına falan asılıyormuş falantam bende bilmiyorum
Çok uykum geldi ama 10 da maç varmışBende azıcık okudum elti elti değil kocasına falan asılıyormuş falantam bende bilmiyorum
Bende azıcık okudum elti elti değil kocasına falan asılıyormuş falantam bende bilmiyorum
Çok uykum geldi ama 10 da maç varmış
Beşiktaş'ın sen hangi takımlısın?kız sen ne zaman yönetici oldun: )
nasıl oldun: )
kimin maçı?
Beşiktaş'ın sen hangi takımlısın?
Evet canim macimiz var iptal edilme durunu vardi yagnurdan dolayi ama oynanacak sanirim benimki simdi disari cikacak geldigi de birlikte izliycez bu arada ben telefonumu yaptim fabrika ayarlarina.geri aldim suan telden giriyorummmmÇok uykum geldi ama 10 da maç varmış
Yeni mi goruyorsun kiz :) calisarak oldummmm :)kız sen ne zaman yönetici oldun: )
nasıl oldun: )
kimin maçı?
Yeni mi goruyorsun kiz :) calisarak oldummmm :)
Öyleyim :) eşim bjk. Partizan la oynuyorlar, Şampiyonlar ligi maçı.önce konyaspor, sonra gs: )))))
sen gslisin biliyorum, profiline bakarken dikkatimi çekmişti: )
kiminle maçki?
Hadi ya iyi olmuş sevindimEvet canim macimiz var iptal edilme durunu vardi yagnurdan dolayi ama oynanacak sanirim benimki simdi disari cikacak geldigi de birlikte izliycez bu arada ben telefonumu yaptim fabrika ayarlarina.geri aldim suan telden giriyorummmm
Öyleyim :) eşim bjk. Partizan la oynuyorlar, Şampiyonlar ligi maçı.
Bak bundanda kaynamış Kanım sana
Evet canim macimiz var iptal edilme durunu vardi yagnurdan dolayi ama oynanacak sanirim benimki simdi disari cikacak geldigi de birlikte izliycez bu arada ben telefonumu yaptim fabrika ayarlarina.geri aldim suan telden giriyorummmm
burda bırlıkte buyutcez :)
Sağlıkla hayırlısıyla canımEvet yaa saka maka min7max11 haftaya dogmus olcak
hoşgeldinnnBen geldimmmmm
Kutlayamadım hayırlı olsun canımYeni mi goruyorsun kiz :) calisarak oldummmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?