- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.281
onlarda bozdurunca para etmıyo ama ıscılık cok
PİNK akıl verme para verAma çok güzel :)
Sabah izleyemezsem netten tekrarını izliyorum :)
noldu kızBen kötü birine donusuorum galiba kizlar
Yeminle çok kötüyümnoldu kız
hayırdırYeminle çok kötüyüm
hiç bu kadar kötü olmamıştım
akıl verin bana
Dünden beri sinirimin geçmesini bekliyorum geçmiyorhayırdır
Tamam akşam vercem :) Şimdi kaçmam lazım vapuru kaçırcamPİNK akıl verme para ver
ovv canım kayınvalıdenın cahıllıgıne ver eltı denen kadınlada gorusme kocanla agzının tadını bozma bence bosu bosuna en guzellerı bundan sonra senın olsunDünden beri sinirimin geçmesini bekliyorum geçmiyor
anladimki bu dünyada kötü olman lazım
ne kadar kotuysen o kadar değerlisin
kusmak istiyorum artık
Sevgili kaynanacigim gitmiş sevgili elticigime en büyük mobilya şirketinden mobilyalar almış
benim için alınmadı diye kiskanmiyorum. O şahısa alındı diye catliyorum. O şahıs bir bok bile haketmiyordu.
Ben atlatamiyorum bunu ya, eşimin peşine nasıl düştüğünü, bana karşı hareketlerini unutamiyorum
aklım mantigim almıyor önce abisine yapışacan sonra kardesiyle evlencen ve böyle biri eltim olacak ve bana yapilanin 3 katı, en güzeli ona yapılacak
zamanında ben fazla masraf olmasın Diye en ucuza kaçarken şimdiki o......puya en güzelleri alınıyor.
Bir fikir edinmeniz için aldıkları koltuk takımı parasıyla 2 oda dosnirdi. Bu sadece bir örnek. Hepsi için sevgili kayinvalidem borçlandı ve anki ben enayiymisim gibi en ucuzu buydu diyor
Ne cahilligi hala o.....puyu savunuyor o istemedi öyle pahali ben istedimde aldım diyorovv canım kayınvalıdenın cahıllıgıne ver eltı denen kadınlada gorusme kocanla agzının tadını bozma bence bosu bosuna en guzellerı bundan sonra senın olsun
haklısın guzelımNe cahilligi hala o.....puyu savunuyor o istemedi öyle pahali ben istedimde aldım diyor
bide güya en ucuzu oymus
güzel şeyler haketmek için o....pumu olmak lazım
Parası olsa eyvallah ama borçla yapıyor
sıra bize gelice kilini kipirdatmazlar
istemiyorum zaten ama o o....uya yapılınca zoruma gidiyor
Dünden beri sinirimin geçmesini bekliyorum geçmiyor
kusmak istiyorum artık
Sevgili kaynanacigim gitmiş sevgili elticigime en büyük mobilya şirketinden mobilyalar almış
benim için alınmadı diye kiskanmiyorum. O şahısa alındı diye catliyorum. O şahıs bir bok bile haketmiyordu.
Ben atlatamiyorum bunu ya, eşimin peşine nasıl düştüğünü, bana karşı hareketlerini unutamiyorum
aklım mantigim almıyor önce abisine yapışacan sonra kardesiyle evlencen ve böyle biri eltim olacak ve bana yapilanin 3 katı, en güzeli ona yapılacak
zamanında ben fazla masraf olmasın Diye en ucuza kaçarken şimdiki o......puya en güzelleri alınıyor.
Bir fikir edinmeniz için aldıkları koltuk takımı parasıyla 2 oda dosnirdi. Bu sadece bir örnek. Hepsi için sevgili kayinvalidem borçlandı ve anki ben enayiymisim gibi en ucuzu buydu diyor
kesınlıkle katılıyorum ıns kv senı mumla ararAy ne yüzle o kız ailenizin içine gelin gelmiş?
kv biliyo mı durumu? Bide küçükler hep değerli olur sıkma tatlı canını eşinle iyi hoşsan gerisi boş ne halleri varsa görsünler nasılda kv de yakında bi kazığını yer
Hepsi biliyor geçen eşimi baştan çıkarmaya çalıştığını, kaynimin arkadaşıyla senelerce dost hayatı yaşadığınıhaklısın guzelım
zoruna gıtmıs halıyle
kadın bılıyomu bu kızın boyle oldugunu oncedenyada kaynın
Yuzmu var o kopekteAy ne yüzle o kız ailenizin içine gelin gelmiş?
kv biliyo mı durumu? Bide küçükler hep değerli olur sıkma tatlı canını eşinle iyi hoşsan gerisi boş ne halleri varsa görsünler nasılda kv de yakında bi kazığını yer
Su an resmen sinirden agliyorumkesınlıkle katılıyorum ıns kv senı mumla arar
cnm yenı ya bu sımdı ondan kendını o da ıyı gosterıyoYuzmu var o kopekte
ne küçüğü koskoca kadın benden 2 yaş küçük
Bir dediği iki olmuyor, yoksa yaratılıyor
bide kV gelip bana anlatıyor bunu bunu aldım ona diye
ama sıra bize gelince eşimle ikimiz bişey alacağımız zaman eşimin aklını çekiyor para harcamayin diye
Sakiiin kendini yipratma bosuna bole yaparak sadece kendine zarar veriyosun disini goster kendini ezdirme bole bi durum var madem kendini haksiz ve seviyesiz duruma dusurmeden lafini soyleDünden beri sinirimin geçmesini bekliyorum geçmiyor
kusmak istiyorum artık
Abow kusura bakmada sizinkilerinde midesi genismis bile bile nasil tepelerine cikartiyorlarHepsi biliyor geçen eşimi baştan çıkarmaya çalıştığını, kaynimin arkadaşıyla senelerce dost hayatı yaşadığını
ama kıymetli işte allahın kopegi
Offf ya sorma o msn plusta renkli nick yapmalar yeni ifadeler msn arka plana resimler koymalar falan nasıl uğraşırdık iyi olsun diye demi =)Baya dallasa donmus olay
Ay evet cok ozledim o gunleri. Mod olmak icin gunde 300-500 konu aciyodum ac susuz pc basinda,kulagimda sagodiss atiyodum bide bacak kadar boyumla
Msn plus ciktiginda ne sevinmistim yaa bir suru özellik gelmisti. Titresim programi indirmstim pislik olsun diye ard arda 100 titresime ayarliyodum kasıyodu msn dusuyolardi bende cok marifet yapmis gibi mutlu oluyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?