- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.381
O daha kötüymüş :)evet aynen benimde: ))))
benimkide fbli: ))))
Ole olmasini umud ediyorum canimnormal dogummu cnm senınkısı
Sende hoşgeldin. Napıyosun?minicikk kuzuuu yaa
Sağlıkla hayırlısıyla canım
hoşgeldinnn
Kutlayamadım hayırlı olsun canım:)
Vayy sen bu saatte buralara uğrarmıydın :)Ole olmasini umud ediyorum canim
lys 5 e bakıyordum sen napiyorsun cnm :)Sende hoşgeldin. Napıyosun?
Elimde kahve laklak yapıyorum :)lys 5 e bakıyordum sen napiyorsun cnm :)
Iyi maşallah canim suan tepisip duruyorSağlığı nasıl bebeğinin canım ?
:) bende tekrar kahve içsem iyi olcak kahve içince dha rahat oluyorumm sanki yorgunluğumu alıyor :)Elimde kahve laklak yapıyorum :)
Sağol tatlım, bugün içemediydim içim yanmış :) uykum dağılsın diye içtimde, kahve içip uyuduğum çoktur benim:) bende tekrar kahve içsem iyi olcak kahve içince dha rahat oluyorumm sanki yorgunluğumu alıyor :)
afiyet olsn cnm
Esim kan vermeye gitti bende bi size bakim dedim:)Vayy sen bu saatte buralara uğrarmıydın :)
Benimde vermem lazım iğneden korkuyorumEsim kan vermeye gitti bende bi size bakim dedim:)
Sağol tatlım, bugün içemediydim içim yanmış :) uykum dağılsın diye içtimde, kahve içip uyuduğum çoktur benim
düzelttim cnm 3.kez hemde net yüzünden böyle olduDüzelt hadi bekliyorum :)
Çayı sürekli içiyorum ki, tiryakiyim :)ozamn içme çay iç o açıyormuş uykuyu ben denemedim ama
Çayı sürekli içiyorum ki, tiryakiyim :)
Su içmem lazımmış, çayı o kadarçok içiyorum ki susamıyorum :)
bende çayı pek içmem ya yanında yiyecek olack yada kahvaltıda :)Çayı sürekli içiyorum ki, tiryakiyim :)
Su içmem lazımmış, çayı o kadarçok içiyorum ki susamıyorum :)
Almıyo canımda su içme ihtiyacı hissetmiyorum. Günde 2 bardak zar zor içiyorum suyu normal içmem gereken en az 2,5 lt. Babam böbrek hastası, bizim dikkat etmemiz lazım ama gençken pek etmiyoruz :)çay suyun yerini almazmış.
Çikolata açıyor başkada bilmiyorum :)bende çayı pek içmem ya yanında yiyecek olack yada kahvaltıda :)
sumu su uykuyu açıyormuu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?