- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.421
Bende olmuyor canım, şekerine baktırdın mı?
Hayir canim benim:)sen evlimiydinki?
Sagil canim patlamis misirimi aldim mac izliycez benimkiyke gelirim dua et kazanalim fistikminicikk kuzuuu yaa
Sağlıkla hayırlısıyla canım
hoşgeldinnn
Kutlayamadım hayırlı olsun canım:)
sagil canum yani kartla alakali bi durum degilmis canim:)Hadi ya iyi olmuş sevindim
hangi takımı tutuyorsun beşiktaşmı tatlımmSagil canim patlamis misirimi aldim mac izliycez benimkiyke gelirim dua et kazanalim fistik
Soru mu bu simdi damlacimmm besiktas tabi ki de :) star da mac istersen sende ac izle :)hangi takımı tutuyorsun beşiktaşmı tatlımm
babam ile kardeşim trabzon maçını izliyorlar ama bi yinede söyleyeyim belki açarlar :)Soru mu bu simdi damlacimmm besiktas tabi ki de :) star da mac istersen sende ac izle :)
Niye aksama kadar ac ac dolaniyorsun bunyen zayif duser kuzum yaSabah aç karına şekersiz kahve içtim, akşama kadarda yemek yemedim :) Ramazanda bu kadar aç kalmıyordum :)
Ha evet yenildiniz biliyoum caniniz sagolsunnn bu arada golude attik:)babam ile kardeşim trabzon maçını izliyorlar ama bi yinede söyleyeyim belki açarlar :)
Hadi İnşALLAH canım kazanırız
dünde Galatasarayın maçı vardı yenildik ya
Ben mac izliyorum ama burdayim canim hosgeldin naber :)ızlarr burdamısınıız
trabzon 2-0 yenmişHa evet yenildiniz biliyoum caniniz sagolsunnn bu arada golude attik:)
slmmmızlarr burdamısınıız
:) yok cnm anidn işin çıkablr kuzummTelefona gittim aniden pardon kızlar
Açlığa dayanamıyorsundur ozaman canım, eşimde de var. Acıktım der 5 dk içinde sinirlenmeye başlar. Ramazanda ilk günlerde, öğleden sonra espiri yapıyordum, suratıma öyle bir bakış atıyordu ki, gören küfür ettim sanarbenim bu kendimi bildim bileli var, eskiden bi kaç kere baktırdım şeker çıkmamıştı canım.
bu durum amcamda falanda var ama onda da yok şeker.
Ben mac izliyorum ama burdayim canim hosgeldin naber :)
Habersiz gittim ya cevap vermeden :) Eşimin kuzeni evleniyorda aralıkta, evleneceği kızla konuştuk, korkuyormuş biraz :):) yok cnm anidn işin çıkablr kuzumm
Bende iyiyim canım çok şükür =)İyidirr kuzucum bende maçtan kaçtım valla :) senden naber
trabzon 2-0 yenmiş
babamlar izliyormuş evt şimdi baktım 1 gol attık
keşke yenseydik yaaama umarım bu sene 4.yıldızı alırız
slmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?