- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.441
o neydılys 5 e bakıyordum sen napiyorsun cnm :)
Hahaha her sülaleye senin gibi gelin lazım kızımHabersiz gittim ya cevap vermeden :) Eşimin kuzeni evleniyorda aralıkta, evleneceği kızla konuştuk, korkuyormuş biraz :)
Sülalenin aklı başında gelini benim herhal
Faurasızsa avea, ben turkcell kullanıyorum ama faturalı, faturasızda pek avantajlı değil.Pinkk sence turkcellmi avea mı ?? faturasz ? :)
Sağol tatlım, senide kendime benzetcem benden bir tanede seninkilerde olacakHahaha her sülaleye senin gibi gelin lazım kızım
Bugün senin o yazdığın mesajı benimki gördü hahaha ne kadar doğru söylüyor kaldır totonu da sabahın köründe iş yap diyorSağol tatlım, senide kendime benzetcem benden bir tanede seninkilerde olacak
Habersiz gittim ya cevap vermeden :) Eşimin kuzeni evleniyorda aralıkta, evleneceği kızla konuştuk, korkuyormuş biraz :)
üniversite dil sınavı canm :)o neydı
ben faturasz turkcellm güzel ama pahalı yaFaurasızsa avea, ben turkcell kullanıyorum ama faturalı, faturasızda pek avantajlı değil.
gel burayaBugün senin o yazdığın mesajı benimki gördü hahaha ne kadar doğru söylüyor kaldır totonu da sabahın köründe iş yap diyor
ulan sanki iş yapmıyorum yanapayım kızlar ne zaman kalkıyorsa bende o zaman kalkıyorum sabahın köründe tek başıma ne yapayım ne edeyim
:) Söyle seninkine sen benim kıymetlimsin, ezdirmem seni, şaka yapmıştım sadece :) Kalksın o hazırlasın kahvaltiyıBugün senin o yazdığın mesajı benimki gördü hahaha ne kadar doğru söylüyor kaldır totonu da sabahın köründe iş yap diyor
ulan sanki iş yapmıyorum yanapayım kızlar ne zaman kalkıyorsa bende o zaman kalkıyorum sabahın köründe tek başıma ne yapayım ne edeyim
Telefonum sorunluydu gelemiyordum artık gelirim canım yaptım =)o korku 1-2 güne geçer sanki bende çok biliyormuşm gibi
üniversite dil sınavı canm :)
ben faturasz turkcellm güzel ama pahalı yaavea uygun tarifelr var onu düşünyrdm :)
gel buraya
Ne fesatsın, öyle korku değilo korku 1-2 güne geçer sanki bende çok biliyormuşm gibi
üniversite dil sınavı canm :)
ben faturasz turkcellm güzel ama pahalı yaavea uygun tarifelr var onu düşünyrdm :)
gel buraya
Kahvaltı konularında beceriksiz ama akşam yemeklerinde harikalar yaratbiliyor:) Söyle seninkine sen benim kıymetlimsin, ezdirmem seni, şaka yapmıştım sadece :) Kalksın o hazırlasın kahvaltiyı
Kremim sen bana özelden mesaj falan çekiyorsan yazdıkların bana gelmiyor bilgin olsun canımtmm hatırladım evt ay zor vallabız oyle her dılı bılenlerden degılık maglum zorlanık
Sagil canim patlamis misirimi aldim mac izliycez benimkiyke gelirim dua et kazanalim fistik
ızlarr burdamısınıız
Açlığa dayanamıyorsundur ozaman canım, eşimde de var. Acıktım der 5 dk içinde sinirlenmeye başlar. Ramazanda ilk günlerde, öğleden sonra espiri yapıyordum, suratıma öyle bir bakış atıyordu ki, gören küfür ettim sanar
Habersiz gittim ya cevap vermeden :) Eşimin kuzeni evleniyorda aralıkta, evleneceği kızla konuştuk, korkuyormuş biraz :)
o neydı
yabancı dili severim ama evt zor seçtiğim bölmde matmtk zorunlğu olmadığı için rahatımtmm hatırladım evt ay zor vallabız oyle her dılı bılenlerden degılık maglum zorlanık
:) beklerz herzmn tatlımmTelefonum sorunluydu gelemiyordum artık gelirim canım yaptım =)
hiii ben onumu diyom fesat diyene bakNe fesatsın, öyle korku değilevliliğin kendisinden korkuyor
Evet canım boğa burcuyum nerden bildin kızsenin burcun boğamıydı?
yok değiliz canım: )
: )))))))
: )))))
neden korkuyomuşki: ))))) sadıçmı olcaksınız yoksa: )
bu cumarteside benim eşimin kuzeninin düğünü var, sadıçlarıda yokmuş, aman bu soğukta sadıç felan olamam, bak teklif ederlerse ben olmam dedim, tamam sen olma dedi eşimde, bende zaten ben olmazsam direk sende olamazsın dedim yüzüme bakıyo allahım yaaaa: )
eneeee vücut losyonu hoşgeldin tatlım: ))))))
o neydi gıııız: )))))
bugün enharbi yok nedense: )))
ben böyle dermişim o da damlarmış şıp diye: )
Dizileri takip ediyor musun canım =)yabancı dili severim ama evt zor seçtiğim bölmde matmtk zorunlğu olmadığı için rahatım
:) beklerz herzmn tatlımm
hiii ben onumu diyom fesat diyene bakbende evliliğn kendilsndn sorumluluğndn diyordum 1-2 gün olmadı 1-2 hafta-aya geçer korku
eskisi kadar değil cnm misal kaçak gelinleri izlerdim son 3-4 haftadır izleymyrm ancak nettenDizileri takip ediyor musun canım =)
tamam meyracım görüşürüz şimdiden iyi geceler :)kızlar ben her an çıkabilirim, sonra yine damlarım ama: ))))
o korku 1-2 güne geçer sanki bende çok biliyormuşm gibi
Evet canım boğa burcuyum nerden bildin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?