İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Sağol tatlım, senide kendime benzetcem benden bir tanede seninkilerde olacak
Bugün senin o yazdığın mesajı benimki gördü hahaha ne kadar doğru söylüyor kaldır totonu da sabahın köründe iş yap diyor
ulan sanki iş yapmıyorum ya napayım kızlar ne zaman kalkıyorsa bende o zaman kalkıyorum sabahın köründe tek başıma ne yapayım ne edeyim

Habersiz gittim ya cevap vermeden :) Eşimin kuzeni evleniyorda aralıkta, evleneceği kızla konuştuk, korkuyormuş biraz :)
Sülalenin aklı başında gelini benim herhal
o korku 1-2 güne geçer sanki bende çok biliyormuşm gibi

üniversite dil sınavı canm :)

Faurasızsa avea, ben turkcell kullanıyorum ama faturalı, faturasızda pek avantajlı değil.
ben faturasz turkcellm güzel ama pahalı ya avea uygun tarifelr var onu düşünyrdm :)
gel buraya

:) Söyle seninkine sen benim kıymetlimsin, ezdirmem seni, şaka yapmıştım sadece :) Kalksın o hazırlasın kahvaltiyı

:) Söyle seninkine sen benim kıymetlimsin, ezdirmem seni, şaka yapmıştım sadece :) Kalksın o hazırlasın kahvaltiyı
Kahvaltı konularında beceriksiz ama akşam yemeklerinde harikalar yaratbiliyor göstercem bu yazdığını ezdirmez benimmmmm pinkoşummmmmmmm hıh !

Pinkom her gün bu ifade gibi geziniyorum ortalıkta çocuk dayanamıycak atıcak beni evden ya ahanda böyleyim

Sagil canim patlamis misirimi aldim mac izliycez benimkiyke gelirim dua et kazanalim fistik

senin burcun boğamıydı?

ızlarr burdamısınıız

yok değiliz canım: )

: )))))))

Habersiz gittim ya cevap vermeden :) Eşimin kuzeni evleniyorda aralıkta, evleneceği kızla konuştuk, korkuyormuş biraz :)
Sülalenin aklı başında gelini benim herhal

: )))))
neden korkuyomuşki: ))))) sadıçmı olcaksınız yoksa: )
bu cumarteside benim eşimin kuzeninin düğünü var, sadıçlarıda yokmuş, aman bu soğukta sadıç felan olamam, bak teklif ederlerse ben olmam dedim, tamam sen olma dedi eşimde, bende zaten ben olmazsam direk sende olamazsın dedim yüzüme bakıyo allahım yaaaa: )

eneeee vücut losyonu hoşgeldin tatlım: ))))))
o neydi gıııız: )))))
bugün enharbi yok nedense: )))
ben böyle dermişim o da damlarmış şıp diye: )

tmm hatırladım evt ay zor valla bız oyle her dılı bılenlerden degılık maglum zorlanık
yabancı dili severim ama evt zor seçtiğim bölmde matmtk zorunlğu olmadığı için rahatım

Telefonum sorunluydu gelemiyordum artık gelirim canım yaptım =)
:) beklerz herzmn tatlımm
Ne fesatsın, öyle korku değil evliliğin kendisinden korkuyor
hiii ben onumu diyom fesat diyene bak bende evliliğn kendilsndn sorumluluğndn diyordum 1-2 gün olmadı 1-2 hafta-aya geçer korku

Evet canım boğa burcuyum nerden bildin kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…