İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Sağolasın canım benim oh bak beni bi sen anlarsın yemek konusunda o zaman

hosbuldu vucut losyonuda :)))

meyracım senin burcun ne :)

Zorlandım tabi, 1 hafta olmadan anneme gittim kalmaya, gidince evimi özledim döndüm hemen
Sürekli içimde kötü his vardı, eşimin yanında aklım annemdeydi, annemdeyken eşimde. Hep bi ağlama modundaydım.

ben yarın bakayım bi :)
Bak bak
Çocuğun teki küçük yaşlarda ölmüş..
Aradan 30 yıl geçmiş..
Yaşıtları anası babası etrafındaki herkes doğal olarak yaş ilerlediği için büyüyüp yaşlanıyor vs..
30 yıl sonra çocuk aniden hiç büyümemiş bir şekilde aynı bedeniyle herşeyiyle tekrar dünyaya geliyor
Ama nasıl olduğu belli değil
mezarında da yatan çocuk o , şuan 30 yıl geçmesine rağmen hala aynı yaşta kalan hiç büyümeyen çocukta o
Ve bunun gibi daha bir sürü var

izle beğenirsin

Sağdıç olmuycam da geçen aramıştım, birşeye ihtiyacın olursa ara falan dedim, kız trabzonku çocuk malatya biraz ondan korkuyo, kültür farkından.
sevdıkten sonra olur sevgı saygı anlayıs oldumu olur o bunlar olmadımı aynı memleketlın olsun olmaz

Zorlandım tabi, 1 hafta olmadan anneme gittim kalmaya, gidince evimi özledim döndüm hemen
Sürekli içimde kötü his vardı, eşimin yanında aklım annemdeydi, annemdeyken eşimde. Hep bi ağlama modundaydım.
ılk evlendıgındemı ee baba evı kolay bırakılmıyo tabı :) tatlı uzuntuler bunlar

:) Ama seviyorum onla uğraşmayı :)

meyra ben neyım madem burclarla ılgıneıyon anlat

nerde bu be

ayy ben naparım acep halamda 2 gün kaldım sanki 1 hafta kalmışm gibiydi bide işe gittiğm halde

hımm baya bi ilgi çekici yarın ilk bölümü izlerim :) hoşuma giderse tüm bölümlere bakarım
ama korku filmi gibi geldi korku değil demiii

aneee sapık olduk bidee
baba evinden ayrılmak kolaymıdır tabi haftadn aya döner

amman döne döne döne yar geliyor: )))))))

Bazen iltifat mı ediyon, hakaretmi anlamıyorum

klasik boğa davranışı: )))))))

Sağolasın canım benim oh bak beni bi sen anlarsın yemek konusunda o zaman

anlarım, bi çok konuda anlarım seni: )

hosbuldu vucut losyonuda :)))

çok tatlısın sen......

meyracım senin burcun ne :)

koç: )

bende evlendim ertesi gün sabah uyandığımda ben nerdeyim oldum bi an: )
sonra sen evlendin ya kızım dedim kendime: )

Yok tatlim korku degil.ama cok.gizem dolu bi dizi. İzlediginde anlarsin. Begenirsin ama birakma yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…