- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.521
:)) sevdıcegınede pek duskun masallah ıkı lafın bası :)
birinci sezon cok tatli bi yerde bitmisti kuzum ikinci sezonun bolumleri biraz biriksin o zaman izliycembeğenrsm zatn merakdn bırakamam :) hele bide gizem bol ise =)
Burdayım, beni safdışı yaptınız bir anpınko meyra margı nerdesınızzz
bebısımmmmmmm senı safdısı yaparmıyım hele ben :)Burdayım, beni safdışı yaptınız bir an
ahhhahh çıkarda ama bizim olmadğmz vakit çıkarya neden hala böyle bi teknoloji yok??!!)
en iyisi gizem dizilerinde birikmş halde izlemk dha iyi yoksa geçmyr o haftabirinci sezon cok tatli bi yerde bitmisti kuzum ikinci sezonun bolumleri biraz biriksin o zaman izliycem
kim bırakmşşşBurdayım, beni safdışı yaptınız bir an
ksan daha da gelmem kk yaBurdayım, beni safdışı yaptınız bir an
Kız yazmıştıda ona baktım cevap verdim, döndüm sohbet ilerlemiş bozmayayım dedim :)bebısımmmmmmm senı safdısı yaparmıyım hele ben :)
Hepinizahhhahh çıkarda ama bizim olmadğmz vakit çıkar:)
en iyisi gizem dizilerinde birikmş halde izlemk dha iyi yoksa geçmyr o hafta:) :)
kim bırakmşşş
Sağol tatlımsen yo
ksan daha da gelmem kk yao denlı
sımdı dersın kızlar ben baska nıckle gelıyorum o zaman
Aleykumselam =) oooooo nasıl geçti yemek
ne guzel yaa masallahgüzeldi fena değildi :) kalbim tuttu ilk kez yemeğe gidiyorum fenalaştım neye uğradıklarını şaşırdılar tabi alışkın değillermaça dalmışım kusura bakma canım 4-0 oh oh :)
A.Selam nasıl geçti yemek:)
yooo aslaHepiniz
Sağol tatlımYok öyle demem bende sizler için geliyorum sonuçta
Evet harikayiz bu aksamm buyuk fark attik :)güzeldi fena değildi :) kalbim tuttu ilk kez yemeğe gidiyorum fenalaştım neye uğradıklarını şaşırdılar tabi alışkın değillermaça dalmışım kusura bakma canım 4-0 oh oh :)
Gördüm canım, böyle böyle alışcan :)iyiydi canım fena değildi marga ya yazdığım cevaba bak istersen :)
askolsunnKız yazmıştıda ona baktım cevap verdim, döndüm sohbet ilerlemiş bozmayayım dedim :)
:) Bırakma tabiyooo asla
ben hiç sni bırkrmym ya
öyledir ben bilemem şuanda ama
sen başlarda zorlandnmı peki
Aleyküm Selam :)
hımm nasıl geçti yemek
birikince dha iyi oluyor aslında ya diğer bölümü beklemeye gerk kalmıyr
bende tvd dizisini izlerdm şimdi izlemiyrm ilgimi kaybettm :)
resurrecitons konusu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?