İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ahahahhaha gece gece yorganin altina girdimde guldum kocam uyancak kızzzz
Hahaha cidden oyle dedi ya kuyyncunun onunden geciyorduk bekliyorum artik etti edecek ama ne zaman yaaaa
kuzu ya gercektende kirmizi bi kutunun icinden oyle cips ocinden cikan yuzuklerden cikarsa harbiden kahkaha atarim hahahah

Hahaha cidden oyle dedi ya kuyyncunun onunden geciyorduk bekliyorum artik etti edecek ama ne zaman yaaaa
kuzu ya gercektende kirmizi bi kutunun icinden oyle cips ocinden cikan yuzuklerden cikarsa harbiden kahkaha atarim hahahah
Ayy ömür boyu unutamayacagin bir hatıran olur iste
Yakında söz,nişan var mı?

Var canim ama oncesinde ben bi kutlama surpriz bisey bekliyorum sinyalini aliyorum ama ne zaman bilmiyorummm etsin artik yoksa mincircam adaman her yerini hahaha :)
Mincir bence de

Ayy biz yasayamadik o heyecani sen yasa marga her gun basina kakıyorum esimin,sen bana evlenme teklifi etmedin diye sende bu yazilari okut mustakbel eşine basina gelecekleri bilsin ona gore davransin

Mincir bence de

Ayy biz yasayamadik o heyecani sen yasa marga her gun basina kakıyorum esimin,sen bana evlenme teklifi etmedin diye sende bu yazilari okut mustakbel eşine basina gelecekleri bilsin ona gore davransin
Ben bu konularda ki fikrimi veya beklentimi asla ona belli etmiyorum canim. Ne zaman olcak ne zaman yapicaz edicez diye. Yarin bir gun acele ettirdin soyle oldu boyle oldu demesin diye.. Diyecegine ihtimal vermiyorum ama yinede demiyorum. Kendi soyluyor cok guzel fikirlerim var diyor bende merakla beklemedeyimmm:)

İyi yapiyorsun. Bizimkiler meşe oldugundan soylesekte bisey değişmedi
Vayyyy eniste romantik cikti desene  tüm detaylari anlaticaksin soz verrr

Yok canim sanmam.zaten suan yanyanayiz yani onun evindeyim ben. Suan odasinda pc basinda. Bende kiz kardesleriyle salonda film keyfi yapiyorum:) gozum onun.uzerindeeee yani bisey yapmaya kalksa nrfes aldirmam adim attirmam cocuga haha
Sende alemsin haaa hem surpriz bekliyosun, hem ensesinde boza pişiriyosun belki de nette nasil sürpriz yapacagini arastiriyodurr 

Benimki de millete bir evlenme teklif etcem ki evli olan kadınlar kocalarını terk edecek derdi. Haliyle beklentim yüksekti, heralde adam paraşütle kucağıma yüzük atacak falan diye uç şeyler düşünüyordum
Hiçbir haltta yapmadı
O değil içimde kaldı yüzük falan istemiyorum yani, sadece kuru kuru diyeydi o da birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…