- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.641
Kiz kapi.tektasi benimkide bana su doldurulan yuzuklerden alcakmis oyle dedi hahahaSuss almış pırlanta tektaşı
AhahahhahaKiz kapi.tektasi benimkide bana su doldurulan yuzuklerden alcakmis oyle dedi hahaha
Hahaha cidden oyle dedi ya kuyyncunun onunden geciyorduk bekliyorum artik etti edecek ama ne zaman yaaaaAhahahhahagece gece yorganin altina girdimde guldum kocam uyancak kızzzz
Ayy ömür boyu unutamayacagin bir hatıran olur isteHahaha cidden oyle dedi ya kuyyncunun onunden geciyorduk bekliyorum artik etti edecek ama ne zaman yaaaa
kuzu ya gercektende kirmizi bi kutunun icinden oyle cips ocinden cikan yuzuklerden cikarsa harbiden kahkaha atarim hahahah
Var canim ama oncesinde ben bi kutlama surpriz bisey bekliyorum sinyalini aliyorum ama ne zaman bilmiyorummm etsin artik yoksa mincircam adaman her yerini hahaha :)Ayy ömür boyu unutamayacagin bir hatıran olur iste
Yakında söz,nişan var mı?
Mincir bence deVar canim ama oncesinde ben bi kutlama surpriz bisey bekliyorum sinyalini aliyorum ama ne zaman bilmiyorummm etsin artik yoksa mincircam adaman her yerini hahaha :)
Ben bu konularda ki fikrimi veya beklentimi asla ona belli etmiyorum canim. Ne zaman olcak ne zaman yapicaz edicez diye. Yarin bir gun acele ettirdin soyle oldu boyle oldu demesin diye.. Diyecegine ihtimal vermiyorum ama yinede demiyorum. Kendi soyluyor cok guzel fikirlerim var diyor bende merakla beklemedeyimmm:)Mincir bence de
Ayy biz yasayamadik o heyecani sen yasa margaher gun basina kakıyorum esimin,sen bana evlenme teklifi etmedin diye sende bu yazilari okut mustakbel eşine basina gelecekleri bilsin ona gore davransin
İyi yapiyorsun. Bizimkiler meşe oldugundan soylesekte bisey değişmediBen bu konularda ki fikrimi veya beklentimi asla ona belli etmiyorum canim. Ne zaman olcak ne zaman yapicaz edicez diye. Yarin bir gun acele ettirdin soyle oldu boyle oldu demesin diye.. Diyecegine ihtimal vermiyorum ama yinede demiyorum. Kendi soyluyor cok guzel fikirlerim var diyor bende merakla beklemedeyimmm:)
Soz canim benim Allahim nasip ederse insallah . Resimler vs herswyi ayrintili ayrintiki paylasirimmmmm :)İyi yapiyorsun. Bizimkiler meşe oldugundan soylesekte bisey değişmedi
Vayyyy eniste romantik cikti desene tüm detaylari anlaticaksin soz verrr
Ayyyy bak heyecanlandimmm Soz canim benim Allahim nasip ederse insallah . Resimler vs herswyi ayrintili ayrintiki paylasirimmmmm :)
Ayyyy bak heyecanlandimmm oyle dedigine gore cok uzak degil o gun demek ki
iki gun once cok guzel fikirlerim var goreceksin dedi iste bende cok heyecanliyim kuzum yaaaa :)Ayyyy bak heyecanlandimmm oyle dedigine gore cok uzak degil o gun demek ki
Hafta sonu mu edecek acabaaaaa iki gun once cok guzel fikirlerim var goreceksin dedi iste bende cok heyecanliyim kuzum yaaaa :)
Yok canim sanmam.zaten suan yanyanayiz yani onun evindeyim ben. Suan odasinda pc basinda. Bende kiz kardesleriyle salonda film keyfi yapiyorum:) gozum onun.uzerindeeee yani bisey yapmaya kalksa nrfes aldirmam adim attirmam cocuga hahaHafta sonu mu edecek acabaaaaa 
Sende alemsin haaaYok canim sanmam.zaten suan yanyanayiz yani onun evindeyim ben. Suan odasinda pc basinda. Bende kiz kardesleriyle salonda film keyfi yapiyorum:) gozum onun.uzerindeeee yani bisey yapmaya kalksa nrfes aldirmam adim attirmam cocuga haha
Lavaboya giderken açtım bi ama yazamadım :) Millet tartışırken benim totomda pireler uçuruyordu@pinkstap yatmadin mi kiz daha
Ben 1 degil 100 kere dedim
-ee ne zaman evlenme teklifi edicen? :)
-bi ara hallederiz yavrum
-artik teklif etsende bende kabul etsem?!
- evlencen mi la benle?
-
-nee al ettik iste. 
- bak teklif etmezsen evlenmem masa da hayir derim kalirsin oyle  
-ne demek evlenmem? Ev le ne cek sin
- hayir evlenmiycemmm 
-oyle bi secenegin yok mecbursun 
- o niyee 
-sen bensiz yasayamaz ölürsün
Boyle yapti,yapti hep dalga gecti teklif etmedi nomissiizzz 
Dövesim geldi seni, acılarımızı depreştirdinya ben de söyledim yani evlenme teklifi edeceksin di mi diye ben hatırlattım yani
6 da kalkıyoz hergün.. ama yarın uyucam 10 kadar... eşimi gönderip yatak sefası yapıcamGünaydınn tembeller bu saat olmuş uyuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?