İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Sende alemsin haaa hem surpriz bekliyosun, hem ensesinde boza pişiriyosun belki de nette nasil sürpriz yapacagini arastiriyodurr 
Yok yahu arkadaslariyla topluda konusuyorlar bildigin erkrkler kulubu iste :) siyaset futbol vs vs dun mac vardiyq bide durum degerlendirmesi yapmadan hayatatta uyumaz hahah ah su yazdiklarimi gorse beni yakar haha

Günaydın canım
Gynaydin kuzum aman ya valla gosteriste surprizde falan gozum yok eetsinde kavusayim artik tam anlamiyla :) dun gece salonda uyurken benimki odaya gelmis. Tv acik kalmis. Ben odaya girdiginin farkinda bile degilim.. Oda karanlik. Gozumu pat diye bi actim onu gorunce korkumdan aglamaya basladim bacaklarimin uzerine basamadim sariliyor ozur dikiyor korkuttugu ici ama gercekten feci sekilde korktum napicam ben bu korkuyla pinkom. Abdestlim dua edip yatiyorum korku gitmiyor

Canım yanlız uyuma sende kızlarla uyu, dün bende dua ederek uyudum her gece olduğu gibi, gece durduk yere sıçradım korktum benimkine sokulup uyudum tekrar.
Seni huzursuz eden birşey mi var? Birşey mi duydun? Birimi korkuttu?

bazen onlarla uyuyorum canim film izliyordum ben gece hatta yanimda buyuk ablasi vardi oda sigara icmek icin mutfaga gitmis o anda . Bir kere bi kadinin uc harflilerle ilgiki sacma sapan bi ikayesini dinledigimden beri boyleyim ya ben. Kac sene gecti hala ayniyim. Benimkide korkuyor bende korkuyorum iki korkak bulduk birbirimizi.. Namaz kikiyordum ben namaza biraktigimdan beri icim huzursuz bnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…