İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

çalışıyom canım.. hafta içi...
ama eşim ct de çalışıyo..
yarın onu gönderip..yatak sefası yapıcam.. tvde acıcam. o kanal bu kanal..
popişim azcık yatak görsün..
Ha iyi o zaman :) Yarın da biz bırakmayalım seni derdim de bende haftasonu geç kalkıyorum :)

Reactions: gsx
balayı yapamadık.. o izmitte çalışıyodu .. ben bursada.. evlilk izni verdiler 1 hafta ama onuda tayin işleriyle.. nufus ve evlendirme dairesinde evrak takip ederken harcadık... eşim fabrikada çalıştagı için yoğun çalışıyo.. ağzı açık uyuyo aksam 10 olmadan..

Anladım balayı tadında geçmesin diyorsun yaniBende yapmadım sayılır ev yerleştirmeyle uğraştık çoğunlukla.

Anladım balayı tadında geçmesin diyorsun yaniBende yapmadım sayılır ev yerleştirmeyle uğraştık çoğunlukla.
ama ben eşimle çok mutluyum.. eltilerim bi burun sokmasa .. onlarında haddini bildirdi eşim...benle uğraşmıyolar.. konuşmuyolarda... ohh çok rahatım.

ama ben eşimle çok mutluyum.. eltilerim bi burun sokmasa .. onlarında haddini bildirdi eşim...benle uğraşmıyolar.. konuşmuyolarda... ohh çok rahatım.
Gözün aydın o zaman, zaten arsız kişiliklerle bağ koparmak en iyisini, uğraşmaığın iyi olmuş huzursuz olacaktın boşu boşuna.

Benmkindeb pek farki yokmus desene

ama eşim yeğenlerine çok düşkün... görmese olmaz. yapamıyo.. hepsininde birer tane var. ay benim genede küs olmamam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…