- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.661
Ben daha iyimişim 7,30 da kalkıyorum6 da kalkıyoz hergün.. ama yarın uyucam 10 kadar... eşimi gönderip yatak sefası yapıcam
çalışıyom canım.. hafta içi...Ben daha iyimişim 7,30 da kalkıyorum
Bugün neden yapmadın keyifi?
Ha iyi o zaman :) Yarın da biz bırakmayalım seni derdim de bende haftasonu geç kalkıyorum :)çalışıyom canım.. hafta içi...
ama eşim ct de çalışıyo..
yarın onu gönderip..yatak sefası yapıcam.. tvde acıcam. o kanal bu kanal..
popişim azcık yatak görsün..
ama evimde net yok be canımcım..Ha iyi o zaman :) Yarın da biz bırakmayalım seni derdim de bende haftasonu geç kalkıyorum :)
Hadi ya ondan yoksun akşamları senn :)ama evimde net yok be canımcım..
27/10/2013 3 gün yıldönümüzHadi ya ondan yoksun akşamları senn :)
Sağlık olsun bizde hafta içi mesai saatinde geyik yaparız :)
Ne kadarlık evlisin?
27/10/2013 3 gün yıldönümüz
amin hepimizinkini..Allah mutluluğunuzu daim etsin, her gününüz balayı tadında geçsin İnşallah Huzurlu sağlıklı ömür nasip etsin Rabbim.
Anladım balayı tadında geçmesin diyorsun yanibalayı yapamadık.. o izmitte çalışıyodu .. ben bursada.. evlilk izni verdiler 1 hafta ama onuda tayin işleriyle.. nufus ve evlendirme dairesinde evrak takip ederken harcadık... eşim fabrikada çalıştagı için yoğun çalışıyo.. ağzı açık uyuyo aksam 10 olmadan..
ama ben eşimle çok mutluyum.. eltilerim bi burun sokmasa .. onlarında haddini bildirdi eşim...benle uğraşmıyolar.. konuşmuyolarda... ohh çok rahatım.Anladım balayı tadında geçmesin diyorsun yaniBende yapmadım sayılır ev yerleştirmeyle uğraştık çoğunlukla.
Gözün aydın o zaman, zaten arsız kişiliklerle bağ koparmak en iyisini, uğraşmaığın iyi olmuş huzursuz olacaktın boşu boşuna.ama ben eşimle çok mutluyum.. eltilerim bi burun sokmasa .. onlarında haddini bildirdi eşim...benle uğraşmıyolar.. konuşmuyolarda... ohh çok rahatım.
Benmkindeb pek farki yokmus desene
Benimki de millete bir evlenme teklif etcem ki evli olan kadınlar kocalarını terk edecek derdi. Haliyle beklentim yüksekti, heralde adam paraşütle kucağıma yüzük atacak falan diye uç şeyler düşünüyordum
Hiçbir haltta yapmadı
O değil içimde kaldı yüzük falan istemiyorum yani, sadece kuru kuru diyeydi o da birşey
Kader ortağım benimBenmkindeb pek farki yokmus desene
Ne yapıyorlar ki sana?ama eşim yeğenlerine çok düşkün... görmese olmaz. yapamıyo.. hepsininde birer tane var. ay benim genede küs olmamam lazım.
Varım kız kapris yapma hemenyoksanız gıderım bende
benı kaybettın sen cokkk bekleyeceksınnnnVarım kız kapris yapma hemen
Hadi ordanbenı kaybettın sen cokkk bekleyeceksınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?