- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.821
Anladım canım, üzücü bir durum tabi ama yeni yerdede aynı arkadaşlıkları kurarsın nasılsa, ee yine görüşürsünüzde.Yok 400e yakın şubesi olan bi mağaza
en yakın lokasyona iş imkanı sunuyorlar
ama yinede ortamdan kopmak zor geliyo
Yapma yaaaİyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim arabeske bağladım :)
Bundan sonra aldığınız evlilik tekliflerini söylemek yasak
Anladım canım, üzücü bir durum tabi ama yeni yerdede aynı arkadaşlıkları kurarsın nasılsa, ee yine görüşürsünüzde.
Ne anlatcanYapma yaaa
o zaman ben hic anlatmiyim
Tabi canım bu günlerde unutulacak :) Sende hazırmışsın yani, dünden razıymışsın kapatılmasına, bari yarım saat üzüleydin, az teselli verirdikÖyle de ellerimle açtım mağazayı, ellerimle kapatıcam neyse kurtuluyorum çok ters ücra bi yerdeydi :) neye alışmıyo ki insan
Hoşgeldin
Hoşbuldum nasılsınHoşgeldin
İyi çok şükür, sen nasılsın?Hoşbuldum nasılsın
İyiyim canım kadınlar kulubü enleri başlamışİyi çok şükür, sen nasılisın?
Başlamış ben daha liste hazırlamadımİyiyim canım kadınlar kulubü enleri başlamış
Geçen sene adaydımBaşlamış ben daha liste hazırlamadım
Kimleri en yapsam ki
Hangi en den?Geçen sene adaydım
Ne anlatcan
Tabi canım bu günlerde unutulacak :) Sende hazırmışsın yani, dünden razıymışsın kapatılmasına, bari yarım saat üzüleydin, az teselli verirdik
Oyun kurdu ve vazgeçilmez sanırımHangi en den?
Evlenme teklifini anlatmayin demissin ya onu dedim ee siz nasil evlenmeye karar verdinizNe anlatcan
Tabi canım bu günlerde unutulacak :) Sende hazırmışsın yani, dünden razıymışsın kapatılmasına, bari yarım saat üzüleydin, az teselli verirdik
Hee tam senlikmiş :)Oyun kurdu ve vazgeçilmez sanırım
Bu sene bakalım neler olacakHee tam senlikmiş :)
Bu gerçeği benden duymanı istemezdim, hiç duygusal değilsinHahahah :)
ama çok az iş yapıyodu az prim alıyoduk iyi yanından bakmak lazım duygusal değil miyim neyim :)
Belliydi zaten evleneceğimiz, öyle plan yaptık evlendik :)Evlenme teklifini anlatmayin demissin ya onu dedim ee siz nasil evlenmeye karar verdiniz
Bende merak ediyorum da nasıl oluyor? Herkesin listesi tek tek mi ankete koyuluyor?Bu sene bakalım neler olacak
Ben hiç aday göndermedim canım bilmiyorumBende merak ediyorum da nasıl oluyor? Herkesin listesi tek tek mi ankete koyuluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?