İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yapma yaaa
o zaman ben hic anlatmiyim
Ne anlatcan
Öyle de ellerimle açtım mağazayı, ellerimle kapatıcam neyse kurtuluyorum çok ters ücra bi yerdeydi :) neye alışmıyo ki insan
Tabi canım bu günlerde unutulacak :) Sende hazırmışsın yani, dünden razıymışsın kapatılmasına, bari yarım saat üzüleydin, az teselli verirdik

Ne anlatcan

Tabi canım bu günlerde unutulacak :) Sende hazırmışsın yani, dünden razıymışsın kapatılmasına, bari yarım saat üzüleydin, az teselli verirdik

Hahahah :)
ama çok az iş yapıyodu az prim alıyoduk iyi yanından bakmak lazım duygusal değil miyim neyim :)

Ne anlatcan

Evlenme teklifini anlatmayin demissin ya onu dedim ee siz nasil evlenmeye karar verdiniz

Hahahah :)
ama çok az iş yapıyodu az prim alıyoduk iyi yanından bakmak lazım duygusal değil miyim neyim :)
Bu gerçeği benden duymanı istemezdim, hiç duygusal değilsin

Evlenme teklifini anlatmayin demissin ya onu dedim ee siz nasil evlenmeye karar verdiniz
Belliydi zaten evleneceğimiz, öyle plan yaptık evlendik :)
Anlat anlat içinde kalmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…