- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.841
Hmm anladım canım olunca görcem bende artık :)Ben hiç aday göndermedim canım bilmiyorum
Aynen canım. Nasıl gidiyor ?Hmm anladım canım olunca görcem bende artık :)
Valla KK da yaşıyor gibiyim :)Aynen canım. Nasıl gidiyor ?
Valla KK da yaşıyor gibiyim :)
Sen gözükmüyordun hanidir, oyundamıydın?
Hastahane ne iş canım? Birşey yok demi?Okulla, hastaneyle uğraşmaktan pek giremiyorum. Girsem de oyuna yazıp çıkıyorum canım.
Epilepsi olduğumu öğrenmiştim 2 ay önce. Beyin emarı çektircez. Tümör olma ihtitmaline karşı. Sağ taraftaHastahane ne iş canım? Birşey yok demi?
Yok canim anlatmiyayim uzun simdi utu yapiyorumBu gerçeği benden duymanı istemezdim, hiç duygusal değilsin
Belliydi zaten evleneceğimiz, öyle plan yaptık evlendik :)
Anlat anlat içinde kalmasın :)
Canım benim geçmiş olsunEpilepsi olduğumu öğrenmiştim 2 ay önce. Beyin emarı çektircez. Tümör olma ihtitmaline karşı. Sağ tarafta
Becerikli hatun, hem iş yapıp hem bizle konuşuyorsun ha :) İyi kolay gelsinYok canim anlatmiyayim uzun simdi utu yapiyorum
Benimde uykuda oluyor. Bilinç gidiyor aynı. Teşekkür ettimCanım benim geçmiş olsun
Annemde de var arada kriz geçiriyor ama onunki farklı, yani kriz geldiğinde geçici hafıza kaybı yaşıyor, o anda bilinci gidiyor.
İnşallah tedavisi mümkün olan sana sıkıntı yaşatmayacak birşeydir, stres hiç sana göre değil o zaman. Uzak dur sorundan sıkıntıdan
Öğrenince banada söyle. Kendinede çok çok dikkat etBenimde uykuda oluyor. Bilinç gidiyor aynı. Teşekkür ettim
Söylerim canım teşekkürlerÖğrenince banada söyle. Kendinede çok çok dikkat et
Senin girişini sevsinler, Napcaz sohbet ediyorduk, sen napıyorsun kırığımnapıyonuz çatlak patlak yusyuvarlaklar
10 numara girerimSenin girişini sevsinler, Napcaz sohbet ediyorduk, sen napıyorsun kırığım
İyi yapmışsın tatlım :)10 numara girerimsabah erken kalktım,yoruldum. dinlenme molası verdim kendime bi foruma bakayım dedm
ohhh keyif sende,hayat sana güzelİyi yapmışsın tatlım :)
Bende laklak yaptım durdum :)
çok geçmiş olsun nico. ne sıklıklarla geliyor kriz? ne kadar sürüyor? inşallah tümor yokturdur,hayırlı haberlerini bekliyoruzEpilepsi olduğumu öğrenmiştim 2 ay önce. Beyin emarı çektircez. Tümör olma ihtitmaline karşı. Sağ tarafta
Aynen aynen, koca parası yiyip ense yapıyorumohhh keyif sende,hayat sana güzel
çok kıskanıyorum seni pinko yaaAynen aynen, koca parası yiyip ense yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?