- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.861
Sabret emeklilikte yaparsın sende :)çok kıskanıyorum seni pinko yaakeşke bende oyle yapabilsem ne güzel olurdu hayat
hele heleSabret emeklilikte yaparsın sende :)
Napim Kuzu ne deyim başkahele hele
alay eder gini emeklilikte yaparsın diyo yaNapim Kuzu ne deyim başka
Sende çabuk zengin ol, eleman tut :)alay eder gini emeklilikte yaparsın diyo yao zamana kadar turşum çıkmış olur zaten
eleman zaten var da,zengin olmak o kadar kolay mı sanıyosunSende çabuk zengin ol, eleman tut :)
Soymuyormusun zaten gelinlik denetirkeneleman zaten var da,zengin olmak o kadar kolay mı sanıyosunilla milleti mi soyayım
aa hakkaten soyuyorumSoymuyormusun zaten gelinlik denetirken
En ucuz gelinliğin ne kadar
:) Hadi ya Bilsem sana yaptırırdım, neden daha önce tanışmadıkaa hakkaten soyuyorum
modele göre değişiyor kiralık 800 den başlıyo
senin kaybın:) Hadi ya Bilsem sana yaptırırdım, neden daha önce tanışmadık
Ama arkadaş olamamız seninde kaybın değil misenin kaybın
Ayyh bide corba koydum uzandim gunlerdir pertim cikmisBecerikli hatun, hem iş yapıp hem bizle konuşuyorsun ha :) İyi kolay gelsin
Yorma kendini yormaa. Altını kapattın mı uyuya kalmada öyleAyyh bide corba koydum uzandim gunlerdir pertim cikmis
Kiiiz devam ediyor mu belirtileraa hakkaten soyuyorum
modele göre değişiyor kiralık 800 den başlıyo
Yok kiz daha olmaz uyumam sizle muhabbet ediyoz yaYorma kendini yormaa. Altını kapattın mı uyuya kalmada öyle
Ben neler yaparken uyuyorum bi bilsenYok kiz daha olmaz uyumam sizle muhabbet ediyoz ya
:) Hadi anlat evlilik teklifini hadi :)nellleeer
Yoookkk artiiikkkkgozlerim booyle acildi
Aklim almiyor Carrie bu nasil is?? Yeni uye olsan fake diycem o derece şok şok şok yani!!
Bu ne unutulur,ne de yutulur bir durum. Kaynin,kaynanan ne bicim insanlarmis nasil kabul ettiler o aşufteyi??
Ous kardesine diyemedi mi ``oro...puyla nasil yuva kurarsin`` diye?? Hadi onu gectim,sevgili kayinvalidecigin nasil bagrina basti,borc harc esya diziyo ona??
Ne iyi gelinmissin sen ya! Ben olsam yerinde napardim bilmiyorum ama kesin aile baglarini baltayla kesmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?