- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.961
86 lıyım Sen :)niyeki
kaç yaşındasın
Tamda ruh halime uygun yani
Keşke 29 Ekimde doğmuş olsaymışım Yurt genelinde kutlanırdı
röwww röwwwwwwwhappy happy hepiniz burda bugünnnn arkadaşımızın gününü kutlamaktayızz
Bende yaş kompleksi var yaküçüksün sen ben 82 liyimve piliçim
Keşke 29 Ekimde doğmuş olsaymışım Yurt genelinde kutlanırdı
Gerçi bu mantıkla 10 Kasımda doğanlara acıdım
Bende yaş kompleksi var yaNe kötü bu yaş ilerlemesi, kim uydurmuşsa, çok saçma sapan birşey bulmuş
Hmm Sevinek mi bu iyi birşey miolsun
bak tarihte 24 ekimde ne olmuş
24 ekim 1260 - Memlük Sultanı Seyfeddin Kutuz, siyasi rakibi Baybars tarafından katledildi.
Hmm Sevinek mi bu iyi birşey mi
Hadi ya bende geçtiğimiz 11 sanıyorum :) Yakınlık derken karakterimde teraziyi barındırmıyorum :)ben hiç takmıyorum yaşa , takma sendesen teraziye yakınsın galiba
ben kasım bu arada ekim değil
Evet insanlığa iyi birşey yapılmış, bundan sonra sevinirim bunun için :)bak buna sevinebilirsin
24 ekim 1882 - Alman biliminsanı Robert Koch, verem mikrobunu keşfetti.
Hadi ya bende geçtiğimiz 11 sanıyorum :) Yakınlık derken karakterimde teraziyi barındırmıyorum :)
Hmm belki yükselenimle alakalı bir yumuşama olabilir karakterimde :) Saatimi bilmediğimden yükseleni bilemiyorum. Bi kere sorayım dedim bizimkilere, Babama göre hastahanede anneme göre evde doğmuşum :) Biraz araştırsam evlatlık çıkcam diye bıraktım sorgulamayısanırım terazi 22 de bitiyor. böyle yakın olanlar etkileniyormuş bi önceki burçtanda
ve 21 ekimde doşmuş terazilerde akrepten etkileniyormuş
Hmm belki yükselenimle alakalı br yumuşama olabilir karakterimde :) Saatimi bilmediğimden yükseleni bilemiyorum. Bi kere sorayım dedim bizimkilere, Babama göre hastahanede anneme göre evde doğmuşum :) Biraz araştırsam evlatlık çıkcam diye bıraktım sorgulamayı
Nerden buluyon bunları ya :) Ne güzel şeyler yapmışlarroman havası happy birthday buldum çok güzel
Nerden buluyon bunları ya :) Ne güzel şeyler yapmışlar
Üstümde pembe kareli donum kocamı bekliyorumyoutubeden buldum conem
Üstümde pembe kareli donum kocamı bekliyorum
Seninki geç mi geliyor?
Nedenmiş, o uğraşsın bana seksi gözükmek için, benim böylede giderim varleoparlıyı giyseydin
benimki 10 da gelir ama halı saha maçıda var bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?