- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.981
Nedenmiş, o uğraşsın bana seksi gözükmek için, benim böylede giderim var
Ne kadarlık evliydiniz?
İyi fikiro zaman o leoparlıyı giysin
7 yıllık
İyi fikir
OvvÇocuk varmı?
İğrençmiş bee.. Ben adamı böyle görsem dahada yanaşmamçocuk yok cnm
böyle birşey giyebilir
İğrençmiş bee.. Ben adamı böyle görsem dahada yanaşmam
Kız birde kocaman kocaman koyma şunu
daha dur arkasını görmedin
Kız birde kocaman kocaman koyma şunuBütün şevkim kaçtı, bugünü böyle hayal etmiyordum ben
Bende selilüt var adamda yok
küçüğü yokki napim sitede böyle büyüktü
Bende selilüt var adamda yok
Sapıklıktan şutlanma varmı sitede
adamda bırak kılı tüyü bile yok
Sapıklıktan şutlanma varmı sitede
yok merak etme
benim geçmişim var bu konuda
herşeyden banlandım bi sapıklıktan banlanmadım
Hiç rahat durmadın demi 1 haftaya çıktı mı cezan?
Ovvv ben 1 günden korkup çene mi tutuyorum :) Sen nasıl rahat duramıyon :)1 ay bile banlı kaldım
Ovvv ben 1 günden korkup çene mi tutuyorum :) Sen nasıl rahat duramıyon :)
esrar gibi
tutamıyorum kendimi içmem lazım
Sen biraz bdv de takıl, benimki geldi. Girerim birazdan
Yok kizkiz fis cikti herşey. Dun kan tahlilu yaptirdim daKiiiz devam ediyor mu belirtiler
hem bağrına bastılar hemde ödleri patlıyor ben birilerine bu durumu anlatıcam diye
üstüne üstün bide ousa diyolarki şu kafar para takacan şu kadar altın takacan ev işin şu eşyayı alacan. ous genelde çok sakindir ağzından asla kötü bir laf çıkmaz. çok nadirdir sinirlendiği.en son annesi bunları söylediğinde patladı.
ousta nahhh alırım o o....spuya dedi. hiçbişey ne verecem ne takacam hatta düğünde yüzüne bile bakmıycam o çingenenin dedi. siz para verirseniz anca kardeşime para takarım.altın alıcaksam carriye alır takarım o çingeneye değil dedi. kaynanam öyle deme oğlum yengen dedi s.......m yengeyi hepiniz delisiniz benden hiçbişey beklemeyin ayrıca kardeşim carrie nasıl davranıyorsa aynısını bende yapacam ona o carriye hayvanlık yapmışsa bende hayvanlığın alasını yapmayı bilirim dedi.
ilkten ben kaynımla kaynanama anlattım sonra ousta destekledi hoş kaynımda çok iyi tanıyor kızı geçmişini, geçmişindeki erkekleri ama mal işte karı delisi, korktu hiç bi kız onunla evlenmeyecek diye.
ama o kadar sinirliyimki yeminle bana yaptıklarının 3 katını ona yapıyorlar. eşya konusunda takı konusunda. ayrıca ekstradan istediği şeylerde var onlarıda borç harç yapıyorlar prenses hazretleri için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?