İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bunları kızın kendisine söylesen var ya

o kimki ben onula muhattap olarak şereflendireyim onu
o daha çok bekler o günü
kaynanam diyorki o senin hakkında çok güzel konuşuyor sen onla konuşsan o senle konuşur
bi siktirsin gitsin rüyasında benle konuşur anca dedim

yemın edıyorum seslı guldum

panpa her fırsatta laf sokuyorum acaba kaynanam ondanmı korkuyor benden

misafirliğe gelecekleri zaman komşuda vardı kaynanam dediki bunlaru bunları yapcam falan filan
komşuda dediki carrie sen napacan gelin gelince . ne yapması dedim o mal kimdi ben ona bişey yapacam benim işim var ders çalışıyorum kendimi yoramam olduk olmadık insanlar için dedim

kanka az sakin ol yahu elbet cıkıcak kızın foası ortaya sen boyle sınırlı davrandıkca suclu durumuna dusuyosun:)

kaynanamıda ytehdit ettim.
benim üstüme gelmeyin, beni bunaltmayın o kadar söylüyorum. ben birşey duyayım carrie kıskanç carrie yeni gelini kıskandı, carrie kötülüğünden konuşmuyor gelinle yemin billah kimse tutamaz. bitiririm onların evliliğini, cümle alemede rezil ederim dedim.

kanka az sakin ol yahu elbet cıkıcak kızın foası ortaya sen boyle sınırlı davrandıkca suclu durumuna dusuyosun:)

ben tutamıyorum kendimi, ağzımda bozuluyor ama haklıyken öyle oluyorum
yediremiyorum kendime yaa yediremiyorum
gerçi millette alıştı bana konu komşu, yinede severler beni
belkide bişeyi anladılar bi sorun olduğunu çünkü biliyolarki ben durup dururken ole olmam, durup dururken birine sataşmam

Son düzenleme:
İyi yapıyorsun canım, yani millette elti belası varda sende belanın alası oluyor resmen

ben hiç abarttığımı düşünmüyorum pinki.
bazen düşünüyorum başkası benim yerimde olsaydı gideri o o...spunun geldiği gün apartmanı yıkardı
ulan terbiyesiz azgın karı, 1 sene boyunca benim kocamın peşinden koştun o çirkin suratınla, şimdi utanmadan bu aileye giriyorsun aşifte.
o kaynımda nasıl yediriyor kendine anlamadım
eşime sormuş bu kızla aranda bişey oldumu ousta demişki bu kız böyle böyle bana yapışmıştı ben evet deseydim belkide olurdu. kaynımda demişki olmamışsa sorun yok, seni beğenmiş olabilir gönül bu ama hiçbirşey olmamışsa bu benim onunla evlenmeme bir engel değil. ousta sen bilirsin ben o kızı ailemize yakıştırmıyorum ama yarın öbürgün birşey olursa abim biliyorduda söylemedi deme dedi

Sorun orda zaten senin yatağına girecek olan kadın, abine asılmış. Az şey mi bu. Sen sorun etmeseydin görüşseydiniz. Kaynın nasıl hepinizi aynı yerde tutacaktı, rahahsız olmayacakmıydı, eşin varken.

bide şöyle bir durum var. eşimle kaynımın işyeri kaynanamın alt katında. tuvaletinde sorun var sık sık bozuluyor o yüzden eşim tuvalete gideceği zaman annesinin evine gidiyordu, yedek anahtarı vardı.
şimdi kaynım annesine demişki abimden anahtarı al, ne olur ne olmaz belki karım evde yalnızken gelir demiş.
ousta diyorki ben o kadar malmıyım gidecem oraya, altıma zıçarım daha iyi. onlar demese sanki gidecektim.
yani kaynımında soru işaretleri var kafasında.
bi kaç defa kaynanamda demiş kaynıma yarın öbürgün evlenince biri abin biri karın elbet yalnız kalacaklar belki elbet bişey konuşacaklar içine kurt düşmeyecekmi, bu kız abimden hoşlanmıştı şimdi acaba ne konuşuyorlar diye.
kaynım o zaman kızdan ayrılmış ama kız günlerce ağlamış yalvarmış ona abin ve carrie yalan söylüyor ikiside ben ondan hoşlanmadım falan diye sonra ikna etti onu. o zamanda ben ona ousa yazdığı mesajları gösterdim oda dediki ne var bunda şakadan yazmış, gerçektenmi hoşlanmış sanki öylesine büyütüyosunuz

yok canım yaa bi oku az önce yazdıkladımı
Okudum canimda benim sana tavsiyem kocani al kendi hayatina bak onlarla ugrasmaya degmez sen sadece kendine zarar veriyosun kendi aileni bozarsin bole giderse birak rabbim hic biseyi yerde koymaz

Senin kaynın extra large...

Okudum canimda benim sana tavsiyem kocani al kendi hayatina bak onlarla ugrasmaya degmez sen sadece kendine zarar veriyosun kendi aileni bozarsin bole giderse birak rabbim hic biseyi yerde koymaz

sen çok sakin ve iyi niyetlisin canım

ben senı anlıyorum pampa bende senın gıbıyım cunku bı anda sınırlenıp ortalıgı ayaga kaldırıyorum ama aslında sabırlı olmalıyız az sabırlı ol vallahı bak bu kızın maskesı dü-se-cek!:)

söz verrrrr düşecekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…