- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.021
ıyıyım cımcıme sen :)İyi geceler kizlar eve yeni girdim nasilsiniz..
Tutsun çenesini :)ya yazı
k omus
Bende iyi sayilirim biraz bas agrim var aksam kiz kiza disari ciktik gorumcoslarla migrenim tuttu ilac falan aldim biraz biraz kendime geldim naptiniz ben yokkenİyi sen nasılsın :)
Unuttunuz sandımpinkiciiiim doğum günün kutlu olsun anca yetiştimmmm :)
evet tekrardan dogum gunun kutlu olsunpinkiciiiim doğum günün kutlu olsun yetiştimmmm :)
İyiyim tatlimmm cay iciyorum elmali turta ve un kurabiyesi istemisiniz :)ıyıyım cımcıme sen :)
Napalım canım sohbet muhabbetBende iyi sayilirim biraz bas agrim var aksam kiz kiza disari ciktik gorumcoslarla migrenim tuttu ilac falan aldim biraz biraz kendime geldim naptiniz ben yokken
pınkım dun kutlıcaktım gırdım cıktım vs sabah ıslerım vardı aklımdaydın ama :)Unuttunuz sandım
Teşekkür ederim canım
eldn ele yollayın kızlarİyiyim tatlimmm cay iciyorum elmali turta ve un kurabiyesi istemisiniz :)
:) yoklugu bellı oldu :) bana kozmetık ısımlerı sayan bırı yokTutsun çenesini :)
Turta cok guzel canimmmm al al yeeee :)eldn ele yollayın kızlar
Saat 12 olmadı nasılsa :)pınkım dun kutlıcaktım gırdım cıktım vs sabah ıslerım vardı aklımdaydın ama :)
Bensiz bensizNapalım canım sohbet muhabbet
Özlediysen ben sayayım:):) yoklugu bellı oldu :) bana kozmetık ısımlerı sayan bırı yok
Unuttunuz sandım
Teşekkür ederim canım
Ama sen takmıyorsun biziBensiz bensiz
Kaşınıyor gördüm seni :) kiblerim bak28 yaşını bitiriyon nesini kutlayacağız beeee
haha :) harbı hepsını depo ettı oyle gıttı zatenÖzlediysen ben sayayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?