- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.061
Gunaydin nabr canim
Günaydınn kuzumGunaydin fistiklar
Günaydın tatlım :)Günaydıın kızlarr :)
Günaydınn kuzum
Günaydın tatlım :)
iyilik cnm snden naber :)Naber canım :)
iyilik cnm snden naber :)
bu arada geçmiş olsun
Ayy tavşancıkkkSağol tatlım ya rüyamda köpeklerle uğraştım :) şuanda işsizlikle başım belada buyrun eserim
Eki Görüntüle 1281196
Yok canim esimi yolcu ettim ama yagmurun sikitisyla uyumusum simdi kahvalti yapiyoz acikmistaİyidiir canım senden naber? C.tesi sabahtan bebiş mi uyandırdı :)
Naber canimmmGünaydın kızlarr
Yok canim esimi yolcu ettim ama yagmurun sikitisyla uyumusum simdi kahvalti yapiyoz acikmista
Kiz canim bakıyorum bakmaz miyim iklima hanne diye düşünüyoruz bakalim doguma kadar degismezseİyi bak kızımıza kızdı dimi? İsim ne olcak bu arada :)
Gecmis olsun canim bugun bitmez sana canim artikGünaydın şekerler , diş ağrısı ve baş ağrısıyla bir de agresif bir adamla güne uyandım bugün ! Hayırlı hafta sonları..
İğne yaptır kuzu geçmez o ağrı.Günaydın şekerler , diş ağrısı ve baş ağrısıyla bir de agresif bir adamla güne uyandım bugün ! Hayırlı hafta sonları..
Selammm.Gecmis olsun canim bugun bitmez sana canim artik
20 lik dişim patlamış damaktan onun ağrısı sağ tarafım uyuştu resmenİğne yaptır kuzu geçmez o ağrı.
Bitmesini çok isterdim ama meryem =)Gecmis olsun canim bugun bitmez sana canim artik
Tamam işte ağrı kesici iğne yaptır. Içki kullanıyorsan 1 birada unutturuyor ağrıyı20 lik dişim patlamış damaktan onun ağrısı sağ tarafım uyuştu resmen
Yok kullanmıyorum daha kahvaltı bile yapmadım sinirliyim zaten yapmıycam da.. Asabileştim iyicene ..Tamam işte ağrı kesici iğne yaptır. Içki kullanıyorsan 1 birada unutturuyor ağrıyı
Sakin ol tatlım, geçmiş olsun. Ağrıyı geçir sinir stres yok olurYok kullanmıyorum daha kahvaltı bile yapmadım sinirliyim zaten yapmıycam da.. Asabileştim iyicene ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?