- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.261
E ben daha gecen gece gordum onu ya:)
ya nasılım soyleseneeKuzum senin su avatarinla seni kafamda butunlestirdim ya :)
Ayyy ne güzel olur :)Ben zaten evekleneyi! Tasinayim buraya seni gune cagircam doktururuz demi pembedengelirmhaha
Bencede ya az once markete soda almaya diye ciktik cipsti meve suyu tatliydi oydu buydu deken abur cubura 70 tl gitti benim bogazim!i tutmam lazi! Allahtan kilo almiyorum ya :) evin islerini yaparken eriyorm hahahahamargı az kendını frenlee :)
:) bilmem benim için birşey farketmedi :)
tarihler şirin deeel mi
aman ıyı barı gızz az yiiBencede ya az once markete soda almaya diye ciktik cipsti meve suyu tatliydi oydu buydu deken abur cubura 70 tl gitti benim bogazim!i tutmam lazi! Allahtan kilo almiyorum ya :) evin islerini yaparken eriyorm hahahaha
Pembede gelir yazmak istedim :)
Valla kuzum olsun cunku beni! Burda neredeyse hic arkadasim yok :)Ayyy ne güzel olur :)
Harbi banlandıHarbiyi gordunuz mu kizlar
bende gelcem ya aagelirim tabiii uçağa atlar gelirim
:) bilmem benim için birşey farketmedi :)
Benimde yok :) Neredeyse 1 senedir burdayım kimseye yanaşmıyorumValla kuzum olsun cunku beni! Burda neredeyse hic arkadasim yok :)
harbı nelere kalkıstı boyle banı bıtmedı dahaHarbi banlandı
Dun takildim para konusunda cimrilestin mi sen dedim guleek bana sey dedi senin tai paralarin beni yemeklerden daha cok batircak dedhahahahhaaahaman ıyı barı gızz az yiiaboo adamın cebını arıtcen yarın bıgun :)))
Banane beee zaten pırlanta tektaşın varne odunsun yaw yalandan da olsa eveeet çok şirin desene
Bitmişti tekrar banlandı dün :) 2 gün aldı cezayıharbı nelere kalkıstı boyle banı bıtmedı dahacanım ya
Benim ki cok hassas komsuya bile yollamaz iste bi seni biliyo anlattim birde kk dan uzun xamandir gorustugum biri var o girmiyor suan ama ozelden gorusuyoruz birde onu biliyor, baskada kimsem yokBenimde yok :) Neredeyse 1 senedir burdayım kimseye yanaşmıyorum
vah bahsız bedevımBitmişti tekrar banlandı dün :) 2 gün aldı cezayı
ıyı demısDun takildim para konusunda cimrilestin mi sen dedim guleek bana sey dedi senin tai paralarin beni yemeklerden daha cok batircak dedhahahahhaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?