İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bende pek ilgilenmem tek bildiğim inatcılığı bana göre pek inat değilim ama eşime göre öyle değil bide biriyle tartışıp hayatımından çıkardıysam geri almam
İnatci birde cok dedigim dediksin kararlarindan caymiyorsun demek ki valla ben bogayim cok kiskancim birde cok yemek yerim :)

İnatci birde cok dedigim dediksin kararlarindan caymiyorsun demek ki valla ben bogayim cok kiskancim birde cok yemek yerim :)
genelde kesin kararcıyımdır taşıyorsun demekki ben ne istedimi bilirim bak bide az cimriyimdir bişiye gereksiz para vermek istemem yada değerinden fazla vermem eşimde kızar beğendiysen al niye fiyatına bakıyon der ben onu aha uyguna bulurum

ya ben tarihlere biraz önem veriyorum
nişan için 25.01.2015 istiyorum aslında ama pazar gününe denk geliyor diye anne hatunu bir türlü ikna edemedim
düğünü de 25.04.2015 yaparsak ay çok şirin olmaz mıııı

Ben biraz tutucuyumdur gerektiginde. Para harcarim ozelliklede yemek konusunda giyim konusuna nazaran daha cok param gidiyor disarda yerim e soyleri! Yatliydi cart curt derken en cok harcamam yemekmkonusuna gidiyor,

Ben biraz tutucuyumdur gerektiginde. Para harcarim ozelliklede yemek konusunda giyim konusuna nazaran daha cok param gidiyor disarda yerim e soyleri! Yatliydi cart curt derken en cok harcamam yemekmkonusuna gidiyor,
margı az kendını frenlee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…