- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.241
Bakırköy :)
Iki tarafta güzel aslında Anadoluda otursam burhaniyeyi tercih ederdim
İnatci birde cok dedigim dediksin kararlarindan caymiyorsun demek ki valla ben bogayim cok kiskancim birde cok yemek yerim :)bende pek ilgilenmem tek bildiğim inatcılığı bana göre pek inat değilim ama eşime göre öyle değil bide biriyle tartışıp hayatımından çıkardıysam geri almam
Harbiyi gordunuz mu kizlar
genelde kesin kararcıyımdır taşıyorsun demekki ben ne istedimi bilirim bak bide az cimriyimdir bişiye gereksiz para vermek istemem yada değerinden fazla vermem eşimde kızar beğendiysen al niye fiyatına bakıyon der ben onu aha uyguna bulurumİnatci birde cok dedigim dediksin kararlarindan caymiyorsun demek ki valla ben bogayim cok kiskancim birde cok yemek yerim :)
ne olmuş ya biraz öncde sordum görmedin heraldeHarbiyi gordunuz mu kizlar
Sen gelsen benim olduğum yere olmaz mı?Hayir beni! Oturdugum yeri tercih edeceksin tamam mi hih
Iyi canım :)
İstanbulu da hiç bilmem ama bakırköy iyi bir semt herhalde :)
Allah gönlüne göre versin canım :) 1 gün önce 1 gün geç farketmezya ben tarihlere biraz önem veriyorum
nişan için 25.01.2015 istiyorum aslında ama pazar gününe denk geliyor diye anne hatunu bir türlü ikna edemedim
düğünü de 25.04.2015 yaparsak ay çok şirin olmaz mıııı
Allah gönlüne göre versin canım :) 1 gün önce 1 gün geç farketmez
E ben daha gecen gece gordum onu ya:)
en son banlıydı :)
Ben zaten evekleneyi! Tasinayim buraya seni gune cagircam doktururuz demi pembedengelirmhahaSen gelsen benim olduğum yere olmaz mı?
Iyi canım :)
Birsey olmamis canim genel anlamda sordum :)ne olmuş ya biraz öncde sordum görmedin heralde
Ben zaten evekleneyi! Tasinayim buraya seni gune cagircam doktururuz demi pembedengelirmhaha
Ben biraz tutucuyumdur gerektiginde. Para harcarim ozelliklede yemek konusunda giyim konusuna nazaran daha cok param gidiyor disarda yerim e soyleri! Yatliydi cart curt derken en cok harcamam yemekmkonusuna gidiyor,genelde kesin kararcıyımdır taşıyorsun demekki ben ne istedimi bilirim bak bide az cimriyimdir bişiye gereksiz para vermek istemem yada değerinden fazla vermem eşimde kızar beğendiysen al niye fiyatına bakıyon der ben onu aha uyguna bulurum
Pembede gelir yazmak istedim :)Pembeli bişiler demişsin ama anlamadım
hmm kendı buro actımı ay sınavları zor onun yadaha nişanlanmadık canım isteme bile olmadı daha
sevgilim muhasebeci askerlik yapmadı yapmak da istemiyor 23 yaşında
ben de 22 yaşımdayım
margı az kendını frenlee :)Ben biraz tutucuyumdur gerektiginde. Para harcarim ozelliklede yemek konusunda giyim konusuna nazaran daha cok param gidiyor disarda yerim e soyleri! Yatliydi cart curt derken en cok harcamam yemekmkonusuna gidiyor,
Kuzum senin su avatarinla seni kafamda butunlestirdim ya :)hmm kendı buro actımı ay sınavları zor onun yaah ahh
tskler tatlım kk mızın yenı anne adayısanada canikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?